Поздравляем Вас Гость
Вторник
07.05.2024
06:34
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Февраль » 28 » Все краще - дітям
02:55
Все краще - дітям

Все краще - дітям.   І це так, де про дітей дбають, завжди повинно підкріплюватися добрими справами, що постійно спрямовані на всебічний розвиток нашого сьогодення – дітей.  Радісне і щасливе дитинство – запорука впевненого майбутнього країни. Олександрійщина - територіальні  громади в цьому напрямку ведуть активну та динамічну роботу. 

Відновили роботу десятки дитсадків. Відкрито біля двох десятків  дошкільних груп при дитсадках. Ігрові майданчики, мультимедійні багатофункціональні спортивні майданчики – все до послуг нашого підростаючого покоління. Ремонти в школах, облаштування теплих  туалетів,  заміна вікон на енергозберігаючі, забезпечення  учнів старших класів безкоштовним харчуванням,  Інтернет зв`язок  - це реалії сьогодення. Це спільна робота влади та аграріїв району та за сприяння народного депутата України С.А.Кузьменка.

 Активний відпочинок дітей, їх дозвілля повинно бути змістовним, цікавим і виховним. ТОВ «Колос»,   що входить до групи компаній ТОВ «УкрАгроКом», багато робить добрих справ, щоб юне покоління косівчан  мало доступ до культури, духовності та всебічного розвитку підростаючого покоління.

-       Діти – це краща частина нашого суспільства. Від того, якими ми їх виростемо, залежить майбутнє нашої держави. Якою ми уявляємо людину майбутнього?  Це людина, яка любить свій рідний край і його культуру, обізнана загальнолюдськими духовними цінностями. Адже справжній патріотизм починається з любові до своєї маленької Батьківщини,  до місця,  де народився і провів дитячі та юнацькі роки, - підкреслила в розмові  Л.М.Замкова, заступник директора  товариства.

 Справді, керівництво місцевого сільськогосподарського товариства  постійно тримає в полі зору підростаюче покоління.  Щорічно  організовує масові заходи дозвілля для найменших мешканців Косівки. Це традиційно вже стало, що до Міжнародного дня захисту дітей  проводяться театралізовані вистави за участю творчих колективів  Олександрії. Це відвідування школярів міського конкурсу  «Краси  і моди», дитячих спектаклів і т.д. 

    Так,  26 лютого, коли біля  300 учнів з  сусідніх шкіл стали учасниками казкового дійства, яке організувала адміністрація  господарства. До Косівського Будинку культури завітали учні  Косівської,  Бутівської, Костянтинівської та школярів з сусіднього Світловодського  району – с.Федірки (території сільських рад, землі яких орендує ТОВ «Колос», - авт.)  та  до  вихованців місцевого дошкільного закладу завітав Київський театр велетенських ляльок «Мультіленд» з казковою програмою « У пошуках золотого горіха».  Прибули улюблені казкові герої  Маша і Ведмідь,   Мікі Маус, Скрудж Мак Дак, Панда КунгФу, фея Вінкс, а також герої мультфільмів «Мадагаскар», «Льодовиковий період» та ін. 

 Біля двох годин продовжувалось казково-мультиплікаційне дійство в якому активну  участь брали і глядачі – діти. Вони були задіяні у вікторинах, конкурсах та танцях. А по завершенні усі присутні частувалися поп-корном, яким їх пригостили аграрії  «Колосу». 

Іван Мельник

 

Просмотров: 621 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]