Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
23:17
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 13 » Вручено відзнаки
23:13
Вручено відзнаки

13 листопада у ветеранській організації колишніх працівників міського відділу внутрішніх справ м.Олександрії відбулася зустріч ветеранів, колишніх міліціянтів, щоб  вручити групі ветеранів відомчі відзнаки. За пам`ятною доброю традицією спочатку ветерани вшанували честь колишнього начальника Олександрійського міськвідділу міліції, генерала армії України, міністра внутрішніх справ України, нашого земляка Ю.Кравченка. Секретар міської організації ветеранів внутрішніх органів Олександрійського міськвідділу Г.Донець вкотре відмітив, що колишні працівники органів внутрішніх справ, кому довелося свого часу працювати з Ю.Ф.Кравченком, назавжди залишили в своїй пам`яті добрів спогади по спільній праці, що визначалася оперативністю, професіоналізмом та порядністю мілціянта.

Після покладання квітів до меморіальної дошки, ветеранів вітали від імені тимчасово виконуючого обов`язки начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Сергія Кондрашенка. У вітальному листі на ім`я Олександрійської ветеранської організації, зокрема сказано, що Управління Національної поліції в Кіровоградській області високо цінує працю, досвід та професіоналізм колишніх співробітників органів внутрішніх справ м. Олександрія, що слугує хорошим прикладом  для становлення професійного рівня молодих співробітників. Вручив  "Вітальний лист"  заступник Олександрійського відділу Головного управління національної поліції України в  Кіровоградській області майор поліції М.Труш, який також від імені начальника міського відділу поліції підполковника О.Кодака передав слова щирої вдячності від молодшого покоління, побажавши ветеранам міцного довголіття та співпраці у вихованні молодих правоохоронців.

Відзнакою «За заслуги» нагороджено ветерана, підполковника міліції Володимира Шияненка,  майора у відставці Олександра Прохоренка;  відзнакою  «Гідність та честь» відзначено майора у відставці Володимира Світановського; медаллю «Слава ветеранам ОВС України» відзначено майора у відставці Анатолія Онищенка та старшину міліції у відставці Анатолія Телеуцу.

Підсумовуючи урочисту частину зборів, Григорій Донець наголосив, що подібні заходи стали традиційними для ветеранської організації. Таким чином,  ветерани відчувають моральну підтримку громадської організації ветеранів правоохоронних органів, котрі не залишаються наодинці після виходу на заслужений відпочинок. Кожна з відзнак – це визнання колишніх заслуг міліціянтів, котрі свого часу гідно несли відповідальну службу по збереженню правопорядку та у боротьбі зі  злочинністю в м.Олександрія.

 І.Мельник   

Просмотров: 1081 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]