Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
12:07
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 12 » Впевнена перемога за крок до старту
09:21
Впевнена перемога за крок до старту

ФК «Олександрія» - ФК «Інгулець» (с.Володимирівка, Петрівський район) – 3:0 (1:0)

11.03.2015р., 15.00, стадіон «Ніка+», 150 глядачів, + 15С, поле 4.

Арбітр: Д.Федан (Олександрія).

Асистенти арбітра: Я.Жадан, С.Скляр (обидва - Олександрія).

Голи: В.Грицук, 27, з пенальті, Р.Степанюк, 46, В.Бідловський, 60.

 Вчора ФК "Олександрія"  приймав на «Ніка+» одного із амбітних клубів поки що аматорського футболу Кіровоградщини – нашого сусіда  з Петрівщини – с.Володимирівки - ФК «Інгулець», який  вже цього сезону буде стартувати в другій лізі ПФЛ. Матч розпочався під диктовку господарів поля, але гості  змогли поставити щит оборони, що недав можливості двічі відзначитися лише Коломойцю, який в останню мить хибив. Активно діяв В.Грицук, якому довелося на 27-й хв. поєдинку забити перший гол з пенальті.  До кінця першого тайму команди демонстрували на полі більше боротьбу. Були й вилучення – капітана А.Запорожана.

У другому таймі на поле вийшли інші склади . І на першій же хвилині матчу в штрафній гостей виник момент, коли м`яч,  після пробиття, вдарився  в спину Степнаюка – змінив траєкторію польоту – 2:0. Гра набула більшої динамічності, менше було браку в перепасовках та в організації атак.  Одні хотіли відігратися – інші закріпити успіх.  В одному із моментів був вилучений з поля  вже гравець суперника – за гру рукою. Хлопці наскільки  бажали  сподобатись своїм тренерам, що в двох  епізодах гравці «Інгульця». Спочатку воротар – отримав травму плеча та голови в зіткненні з нашим футболістом, а потім  іншому наш гравець травмував руку. Обох гравців після матчу було доставлено в лікарню на рентген.  Третій гол на 60-й хв. на свій рахунок записав Бідловський.

 Після поєдинку я мав розмову з президентом «Інгульця» Олександром Поворознюком:

- Звісно, що «Олександрія» сьогодні демонструє швидкісний, атакуючий, жорсткий футбол, без якого в ПЛ  не обійтися. Зрозуміло, що  мої хлопці не встигали за олександрійцями, але вони старалися - грали в футбол, не тільки оборонялися, але й намагалися атакувати. Поразка з таким рахунком тому, бо перед цим у гравців було серйозне фізичне навантаження. Сьогодні ми якраз і перевірили фізичні кондиції  гравців.  Прикро, що травмовані гравці. Хвилююсь, щоб нічого серйозного не було.
- Олександре Григоровичу, Ви говорили, що в команді будуть бразильці.
- Справді, про таке мова велася, більше скажу я їх побачив на тренуванні. Якщо вони на півтора кола відстають від наших гравців під час бігу, то в моїй команді таких футболістів не буде. Нехай би вони не вміли грати,  але бігати повинні на полі, а не ходити.
- Попереду в серпні старт друголігівської першості. Ви заявили, що «Інгулець» буде в ній виступати.
- Зараз ми ведемо селекційну роботу по награванню того футбольного колективу, який  зможе гідно  грати в другій лізі. Пройшли вже більшу частину вимог до атестації.  Вже замовили форму. Вона буде супер. Подібну форму мають лише дві команди в ПЛ (під час розмови зателефонував предсвтник відомої фірми, щоб узгодити деталі форми, - авт.). Це і поле, і роздягальн,і і суддівські кімнати, сам стадіон. Є маленькі зауваження, але до серпня вони будуть виправлені - відділити  фан-зони. Стадіон має автополив, табло. На черзі освітлення. Стадіон затишний, охайний, зручний  (головна трибуна крита, з пластиковими сидіннями), захищений від вітрів. Він розташований в центрі селища Петрове – райцентрі. Петрівчани та мешканці навколишніх сіл( та й з Олександрійщини приїзядть на наші матчі, - авт.) .  з нетерпінням чекають весняної частини чемпіонату області, щоб згуртовано та масово підтримувати свою команду на шляху до другої ліги. Для нашого степового краю  - це значний крок у великий футбол.    
- Хто сьогодні з гравців, на Вашу власну думку, зможе скласти кістяк друголігівської команди?
- До серпня ще багата то часу. Буде переглянуто десятки гравців, але сьогодні вже  маємо кількох гравців. Той же Голуб, Антипов з «Гірника» (Кривий Ріг). Фальковський та  Мамонов  з «УкрАгроКому». Більше не хочу називати  прізвищ. Ви їх неодмінно  скоро почуєте. Повірте, що всі будуть приємно здивовані, як  «Олександрія» так і «Інгулець».  Інші на полі повинні доказати своє місце в нашій команді. Це більше прерогатива нашого тренерського штабу. Вони підбирають гравців, вони готують команду, яка буде здатна виконати поставлене перед ними завдання. Плани у нас амбітні і реальні. У цьому напрямку і рухаємося послідовно, але швидко.       

І.Мельник

Просмотров: 1142 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]