Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
08:44
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 20 » Вони роблять наше життя добрішим
13:23
Вони роблять наше життя добрішим

 

Цю незвичайну, вже призабуту картинку з нашого минулого життя,  побачив  і сфотографував на вул. Калініна. Мою увагу привернув  молодий чоловік, який з руки годував  голуба.  Пам`ятаю, свого часу, сотні голубів юрбилися на пл. Леніна, бо олександрійці  їх щедро підгодовували крихтами хліба та соняшниковим насінням. Пенсіонери спеціально приходили на площу з різних мікрорайонів міста, щоб потішитися майже ручною птицею. Голуб –  символ миру на землі... Пізніше  голубина зграя перемістилася ближче до басейну, де свій час проводили ті ж пенсіонери...

Сьогодні, я вперше за кілька років побачив знову ідеальну картину співжиття птаха і людини. Їх довіру один до одного – дружбу і вірність.

Олександр, так звуть молодого чоловіка, який таксує у «Форсажі». Його місце стоянки – поряд з АТБ. Ось яку історію приручення голуба він мені повідав:

-Минуло вже більше, ніж півроку, як на нашій стоянці  з`явився цей птах. Він кривуляв на одну ніжку. Вигляд у голуба був жалюгідний. Ми почали його годувати. Так, день за днем він почав гостювати біля нас. Охороняли від  собак та інших  птахів, що старалися в нього відібрати їжу. Дали йому кличку – «Тройка». І він з часом звик до неї. На  легкий свист і кличку – він тут як тут. Трохи пізніше з`явився ще один його «товариш», і  сьогодні вони в парі, з ранку і до пізнього вечора поряд з нами. До чужого не  сяде на руку. Дуже вірний, добрий, спокійний птах. Так і проходять наші  робочі будні  разом з нашою «Тройкою». Ми полюбили його, звикли до нього, і якщо кілька годин його не бачимо, то вже хвилюємось. Звикаєш, що  поряд з тобою є менша жива істота, яка з довірою відноситься до тебе.        
 

І.Мельник

Просмотров: 582 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]