Поздравляем Вас Гость
Четверг
25.04.2024
10:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 10 » Вони і нині в строю
20:20
Вони і нині в строю

10 лютого в РБК відбулися урочистості з нагоди 28-ї річниці виведення військ з Афганістану. У залі були присутні ті, хто пройшов горнило неоголошеної війни, ветерани- афгану та колишні учасники АТО, влада району та громадськість. Демонстрація документального відеофільму, пісні стали добрим спомином про 10 років лихоліття війни, що забрала життя 15 мешканців Олександрійщини.

Олександрійської РДА Богдан Куруп і голова райради Ольга Коріненко у своїх виступах виказали щирі слова подяки за гідне виконання інтернаціонального обов’язку, коли цього потребували мешканці Афганістану, які повстали проти рабовласницького феодалізму. І сьогодні колишні афганці є першими серед учасників АТО та являються волонтерами по допомозі військовослужбовцям ЗСУ.

Голова ГО "Олександрійська районна спілка ветеранів війни в Афганістані"(воїнів-інтернаціоналістів) Валентин Кондрескул нагадав про буремні 1979-1989 рр. Згадав добрим словом загиблих та наголосів на тому, щоб сьогоднішня війна на Сході України якнайшвидше закінчилася, бо вона забирає життя в кращих синів України. Хвилина мовчання стала реквієм по світлій пам`яті про загиблих.

Велика група колишніх воїнів-інтернаціоналістів за значний внесок у розвиток патріотичного виховання молоді, активну громадянську отримали ювілейні медалі "За заслуги" та "За звитягу". Завершилися урочистості виступом гурту пісні "ВОСТОК" (кер. В.Січний. м. Новомосковськ Дніпропетровської області). Своїми піснями співаки повернули афганців у ті роки, щоб вкотре згадати своїх побратимів, і тих навіки спочив...

ФОТОРЯД

І.Мельник

Просмотров: 891 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]