Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
10:04
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Март » 7 » Вітання любим жінкам
20:43
Вітання любим жінкам


Жінка виступає берегинею 

роду , миру, злагоди і гармонії на рідній землі. Ми свідомі того, що без вашої підтримки, розуміння, ініціативності та творчої думки неможливі добрі переміни в нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте батьківський край, примножуєте його успіхи і досягнення. Саме тому ми покладаємо великі сподівання на ваш значний внесок у створення благодатної атмосфери творення, в якій маємо всі працювати.

Велике спасибі вам, милі жінки, за материнську ласку і мудрість, ніжність і добре слово. Сердечно бажаємо вам, наші дорогі матері, дружини, доньки та сестри, нев’янучої молодості, радості та краси. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.

З повагою, народний депутат України Сергій Кузьменко

Любі жінки!

8 Березня є символом усього найкращого, що є у нас в житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла, бо це свято жінок. Ми схиляємось перед головним жіночим талантом – віддавати себе, свої найкращі якості близьким людям. Ви даєте нам нові сили, допомагаєте стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього необхідний особливий жіночий такт, інтуїція, терпіння, витримка, напруження душевних сил – ті дивовижні якості, яких часто так не вистачає нам, чоловікам. Від усієї душі бажаю Вам здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій! Нехай кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт!

Голова ОРДА Віталій Згама


Любі жінки!

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного

свята - 8 Березня!Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського. Бажаємо Вам міцного здоров'я, великого жіночого щастя, добра, любові. Нехай у Вашому домі будуть спокій та добробут, а Ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких. Нехай добробут буде Вашим супутником, а злагода і мир служать яскравим прикладом людського  родинного затишку і тепла. Зі святом Весни, Вас!

З  шаною до всіх  жінок відвідувачів сітки ювелірних салонів "Ларец"
 О.Мясникевич
Просмотров: 501 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Светоч  
0
спасибо за внимание к женщинам.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]