Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
00:32
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 26 » Викрадачів - до відповідальності
09:50
Викрадачів - до відповідальності

На фото:У верхньому ряду відсутні два вазони з квітами.

Знаємо, що робити протиправні дії заборонено законом, чого б це не стосувалося. Наприклад,  всі за чистоту і красу, та є категорія осіб – злодюжок, які не гребують  поживитися будь чим, з чого можна мати власний зиск.  Цієї ночі на центральній площі міста було викрадено кілька вазонів з квітами (петунією), що встановлені по всьому периметру площі у  на спеціальних підставках з кованого металу. Гарно, гармонійно  вписані висячі клумби з квітами, стали ще однією прикрасою, що радує око відпочиваючих. Комунальники з благоустрою Олександрії прикладають великі зусилля, щоб місто квітло з ранньої весни  і до пізньої осені...

Начальник екологічної служби управління  ЖКГ міської ради Д.Могильний був небагатослівним:

- Крадуть злодії. Відео зафіксувало момент крадіжки. Є відповідна заява в міліцію. Крадія буде притягнуто до адміністративної відповідальності. Ми ж усі живемо в рідному нам  місті, хочемо бачити його красивим, охайним і затишним. Як може піднятися рука – зазіхнути  на загальнонародне добро, що приносить радість і піднімає настрій його мешканців.

Саме з цього і починається наша культура і свідомість вихованої людини. У свою чергу влада. звичайно,  вкладаючи кошти на радість людям, посилить охорону того,  що дарує красу і насолоду. 

І.Мельник

Просмотров: 1102 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]