Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
02:30
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 22 » Виконання домовленостей: О.Богоявленська підримана на посаду секратаря ради
00:13
Виконання домовленостей: О.Богоявленська підримана на посаду секратаря ради

 Сьогодні, 21 грудня в малій залі міської ради вкотре зібралася робоча група всіх 7- ми депутатських груп  міської ради VII скликання. Голова робочої групи І.Баранов – депутат від БПП, озвучив завдання  робочої групи. Одним із головних, які він зазначив по завершенні засідання, було висунення на посаду секретаря міської ради О.Богоявленської. Домовленості між БПП і БЮ  витримані. Також члени групи обговорили персональний  склад нових членів виконавчого комітету. Однак, жодного прізвища не було названо, хоча в колуарах таки звучали прізвища  кількох потенціальних членів виконкому – В.Шклярука (від БПП) та В.Недобиткіна (від «Самопомічі»). Усі члени робочої групи залишились задоволеними від своєї роботи, і почергово від кожної групи подякували членів робочої групи за плідну роботу по роботі над новим регламентом та запевнили виборців, що всі депутатські групи налаштовані працювати на благо олександрійців. Стосовно заступників міського голови, то депутати будуть чекати, згідно чинного законодавства, які кандидатури внесе міський голова С.К.Цапюк, а вже потім будуть пропонувати свої кандидатури, маючи свої думки і домовленості. Також вони запевнили, що бюджет 2016-го року буде прийнятий до Нового року, які їм пообіцяв міський голова, але в депутатів  будуть питання щодо цифр в новому проекті бюджету.

Після четвергового виконкому, відбудуться того ж дня громадські слухання щодо бюджету – 2015, а в п`ятницю – третя сесія міської ради.

Тиждень дуже насичений подіями, що дадуть відповідь чи буде прийнято бюджет і яким він буде для олександрійців. Хоча вже зараз голова планово-бюджетної комісії С.Гриценко зробив зауваження, що менше коштів буде виділено на ЖКГ…

Фотокореспонденція        

І.Мельник           

Просмотров: 1192 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]