Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
23:11
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 20 » Відрив від переслідувачів збільшується на користь "Олександрії"
22:16
Відрив від переслідувачів збільшується на користь "Олександрії"

Щасливим, вдалим і закономірним для ФК «Олександрія»  виявився,  і 9-й тур.

Здається, що формула  «Виходити і вигравати кожен матч» В.Шарана та керівництва  клубу  спрацьовує на сьогоднішній день бездоганно – 9 матчів -  9 перемог! Рекодний  показник  лідера!

Виїзд до «Полтави» з огляду на статистику, був надзвичайно складний. Суперник, як ніколи  налаштувався на лідера – дати справжній бій.

«Полтава вийшла на поле в такому складі: Кучинський, Зозуля, Бутенін, Парамонов, Коваленко (Гірський, 83), Лісовой (Бондаренко, 84), Боровець, Коркішко (Семчук, 58), Зеленевич,  Соломка, Фомич.

Гол. тренер: І.Близнюк.

«Олександрія» грала в такому складі:  Новак, Микицей, Імереков, Басов, Ломко, Банада, Запорожан, Голенков (Старенький, 74), Грицук (Чепурненко, 90), Чорній (Коломоєць, 82), - Пономар (Іващенко, 71).

  Гол.тренер: В.Шаран.

Перший тайм не виявив  сильнішого. Суперники пішли відпочивати та отримувати  від тренерів нові настанови, корективи, підказки, щоб у другому таймі зламати ситуацію на свою користь.

Не встигли  команди розіграти м’яч  в центрі поля, як гості організували  блискавичну атаку, яка увінчалась  взяттям воріт від Чорнія. Це сталося на 46-й хвилині другого тайму ( на фото:  автор голу Артем Чорній). 

Господарі  намагалися  казна як, але переламати ситуацію, –  бодай зрівняти рахунок. І щаслива доля  їм посміхнулась на 52-й хв. цього поєдинку.  Та Коркішко не зміг переграти Новака. Справді, кращим  гравцем є Новак.

 Матч був не грубим:  2  попередження отримали господарі: Бутенін на 52-й. та Коркішко на 77 хв.  Гості відповіли також двома картками: Басов – на 51-й  та Імереков на 52-й хв.   

Перемога на класі. Інші команди, що намагаються переслідувати нашу команду, втратили очки . І «Сталь (Д),  і «Геліос» , і «Гірник-Спорт»,  і «Зірка». А ось «Тернопіль»  набирає оберти – несподівано ввірвався в трійку  лідерів.

Не зупинятись на досягнутому!

І.Мельник       

    

Просмотров: 413 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]