Поздравляем Вас Гость
Четверг
28.03.2024
19:02
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 4 » V Всеукраїнський турнір з боксу пам`яті О.О.Скічка
21:25
V Всеукраїнський турнір з боксу пам`яті О.О.Скічка

Протягом трьох днів у ДЮСШ №2 проходив традиційний міжнародний турнір з боксу світлої пам`яті колишнього міського голови  та Почесного громадянина м. Олександрія О.О.Скічка, колишнього боксера та палкого прихильника  чоловічого спорту.  Під час відкриття міський голова С.К.Цапюк привітав учасників змагань з початком змагань та побажав перемоги сильнішим.

 У змаганнях прийняло участь 117 боксерів, що представляли Київ, Дніпро,  Полтаву, Кременчук, Умань, Кропивницький, Бровари, Бориспіль, Одесу, Кривий Ріг, Южноукраїнськ, Молдову та Ізраїль.

Організаторами престижних змагань, як завжди, виступили сини Олексія Омеляновича: Юрій, Дмитро та Олексій Скічки.  Генеральним спонсором  турніру став ТОВ  "Гермес  Трейдінг", що є структурним підрозділом групи компаній "УкрАгроКом". Солідні призи: кубки, медалі, срібні боксерські рукавички, призи стали заслугою переможців. Боксери показали високий рівень підготовки, майстерність, справжній чоловічий характер боротьби.           

 У фіналі  серед юніорів золоті медалі здобули: Андрій Лопатчук (Южноукраїнськ), Іван Гобогло (Молдова), Данило Міщерін (Бровари),  Руслан Мусаєв (Полтава) та Костянтин Стаднік (Олександрія). 

Серед юніорів (46 кг) не було рівних Олегу Лагуті з Броварів, Владу Кравчині з Полтави(48 кг), Васілію Чеботарю (54 кг) – Молдова та Данилу Сіроштану з Полтави.

У віковій категорії молодь золото дісталось Вячеславу Самсоненку (Полтава), Акіму Чорнобривцю з Олександрії, Нікіті Сергієнку з Дніпра, Ярославу Погребняку (Бровари),  Ярославу Тарадюку (Київ) та його земляку Богдану Соболю.

У категорії чоловіки  найвищий п`єдестал пошани дістався: Єльману Масудову (60 кг, Полтава),  Владу Дашкіну (64 кг, Олександрія, тренер Андрій Турський,  який технічним нокатуом переміг чинного чемпіона Ізраїлю Майкла  Кургіняна),  Андрію Агєєву (69 кг, Кременчук), Данієлю Доскало (75 кг, Ізраїль) та Дмитру Ловчинському (81 кг, Бровари). Наші земляки з Кропивницького здобули 3 срібні нагороди: Олександр Черняк (64 кг), Павло Гориленко (60 кг) та Дмитро Піть (81 кг).

Кращими боксерами турніру визнано: А.Чорнобривець(Олександрія), О.Лагута (Бровари) та А.Агєєв (Кременчук).

У короткому  інтерв`ю  Юрій Скічко щиросердно подякував організаторам турніру, боксерам та їх тренерам за участь у змаганнях, побажав наступних перемог і гостинно запросив наступного року знову прийняти участь у турнірі світлої пам`яті батька Олексія Омеляновича Скічка, для якого бокс став професіональним видом спорту.

- Нехай у вашому житті бої будуть лише на боксерському рингу. Нехай успіхи юних спортсменів з року в рік зростають, зростає  боксерська майстерність. Бокс виховує мужніх і сміливих людей, справжніх бійців, майбутніх чемпіонів України та світу, відмітив Юрій Скічко.

Юрій Грінер, старший тренер з боксу, дещо засмучений був, що його підопічні не здобули золотих медалей (срібло здобув К.Фоменко), але він наголосив на наступному:

- Уп`яте турнір пам`яті О.О.Скічка, що традиційно проводиться на початку лютого, доводить істину, що той хто шанує пам`ять, хто дбає про розвиток боксу в Україні, той сьогодні довів, що турнір став ще й міжнародним. До Олександрії прибули чинні чемпіони Ізраїлю Даніель Доскало та Майкл Кургінян, а також найсильніші боксери з сусідньої Молдови, наші друзі. Велика подяка міській владі за допомогу в організації проведення змагань, родини Скічків, які дарують юним боксерам велике спортивне свято боксу.  Щира дяка суддям в особі віце-президента федерації боксу Кіровоградщини, старшому тренеру збірної України В.Саласенку,  Н.Підкопаєвій, майстру спорту міжнародного класу та чемпіону світу, майстру спорту міжнародного класу А.Бондаренко.   

ФОТОРЯД                                                                                                                                                                                

І.Мельник     

Просмотров: 1536 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]