Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
05:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Май » 11 » В.Шаран: "Рахунок по грі"
00:36
В.Шаран: "Рахунок по грі"

ФК «Олександрія» - «Зірка» (Кіровоград) – 2:1 (0:0)

10.05.15р., 18.00, КСК «Ніка», 6800 глядачів, +22С, поле 5

Головний арбітр: М. Балакін (Київська обл.).

Асистенти арбітра: Т. Клименко (Київ), М. Левченко (Кривий Ріг).

Резервний арбітр: В.Копієвський (Кіровоград).

Спостерігач арбітражу: Є.Геренда (Івано- Франківськ).

ФК «Олександрія»: Новак, Сухоцький, Ломко, Пономар (Коломоєць, 83), Чорній (Леонов, 90+2), Грицук, к/к, Мягков, Шендрік, Старенький (Бідловський, 86), Степанюк (Чепурненко, 73), Басов.

Запасні: Леванідов, Голенков, Імереков.

Гол.тренер:Володимир Шаран.

«Зірка»: Поштаренко, Допілк, к/к, Мостовий, Бочкур, Лупашко, Щедрий (Загальський, 83), Бацула, Б.Баранець, Кучеренко, Чичиков, Локтіонов (Акименко, 72).

Запасні: Льопка, Сідельник, Бочак, Фатєєв, Керножицький.

В.о.гол.тренера: Сергій Лавриненко.

Попередження: А.Шендрік, 22, А.Чорній, 31, - А.Бацула, 7, А.Мостовий, 19, О.Кучеренко, 48.

Голи: В.Грицук, 49 - пенальті, В.Пономар, 60, - А.Бацула, 68.

 Двобій двох команд-земляків відбувся. Краще своїми силами і майстерністю розпорядилися  олександрійці, бо підійшли до гри  більш академічно, з оглядкою, не ризикуючи даремно. І справді  перші хвилини поєдинку були схожі на розвідку, яка по ходу матчу була схожа на перевірку здебільшого фізичних кондицій гравців. Якщо перші 15 хв. краще грали в центрі олександрійці, то наступні 15 хв. ініціативою вже володіли кіровоградці.  Але до завершення першого тайму  моментів, які б мали змінити рахунок на табло, не відбулося. Два моменти в господарів і два моменти в гостей. Ось, здається і вся гострота гри, але все ж вона була динамічною, швидкою. Можливо, команди більше гадали про оборону, ніж про атаки. Хвилювання, бентежність, напруга дещо сковувала дії обох команд, адже і аудиторія зібралася  досить таки солідна – біля 7000 уболівальників прийшли, щоб побачити  цю гру. Такій чисельності глядачів сьогодні можуть позаздрити і клуби ПЛ. Рекордна  кількість за нинішній чемпіонат серед команд першої ліги.

Глядачі не нудьгували – вони також перебували в стані  напруження і тривоги… У другому таймі картинка гри змінилася на всі 180 градусів. «Олександрія» взялася за справу – підготовку до результативної атаки.  Капітан нашої команди В.Грицук діяв напористо і вдумливо.  Вже на 49-й хв. гості грубо зупинили В.Пономаря, який намагався лівим флангом пройти в карний майданчик. В.Грицук холоднокровно виконав пенальті – 1:0 – господарі повели в рахунку. Вирує, радіє  уболівальник на трибунах.  А вже за 2 хв.,   діючи з лівого флангу В.Грицук потужно  пробив під поперечину і лише майстерність кіровоградського кіпера  врятувала ворота від вірного  голу.  Через кілька хвилин він знову двічі гостро атакує ворота гостей, але м’яч  летить мимо рамки воріт.  На 56-й хв. В.Грицук  виконує кутовий і трішки точності і С.Басов міг збільшити рахунок у поєдинку.  Наступний гол не став себе довго чекати.  На 60-й хв. В.Грицук філігранним  пасом  виводить на гольову позицію В.Пономаря, якому ніхто з захисників не став на шляху. Наш  гравець легко обіграв голкіпера «Зірки» - збільшив рахунок до 2:0.

Це вже була серйозна заявка на перемогу. На 68-й хв. свій шанс збільшити рахунок втратив Р.Степанюк, коли повинен був забивати, але не забив – пробив прямісінько в руки П.Поштаренку. Гості швидко провели контратаку і  А.Бацула засмутив нашу команду. Скоротив розрив у рахунку - 2:1.  На 75-й хв. В.Грицук  виводить влучним пасом  віч-на-віч  В.Пономаря, але голкіпер за здаля вийшов назустріч і ліквідував небезпеку біля своїх воріт.   Гості відповіли гострою атакою на 82-й хв., але  на більше їх не вистачило. «Олександрія»  впевнено довела кінцівку гри до переможного для себе рахунку.

І підтримка біля 400 фанів з Кіровограда - 200 активних-ультрас, а близкьо 200 уболівальників розмістилась на трибунах стадіону  КСК "Ніка" (дивись нижче фото) принесла задоволення  всім, хто вболіває за футбол.  

 Прес-конференція

 В.о.гол.тр. С.Лавриненко:

-  Хочу привітати уболівальників, для яких це було свято. На полі велася безкомпромісна боротьба на кожному клаптику поля. Щиро вітаю  «Олександрію», яка цією перемогою  забезпечила собі місце в ПЛ.  Щодо  самої гри, то вона була складною для обох команд. Красивого футболу не було, бо ми програли за 12 хвилин другого тайму, коли пропустили м’ячі  у свої ворота, а так гра по першому таймі була за нами. Другий тайм  віддали господарям.  Втратили концентрацію, «Олександрія» ж грала обережно. Нам треба готувати команду, щоб наступного сезону разом з «Олександрією» грати в ПЛ.  

Гол. тр.»Олександрія» В.Шаран:

- Всі емоції ми побачили на трибунах, що сьогодні були переповнені. Ми ретельно готувались до цього матчу. Це був  центральний, найголовніший матч цього футбольного сезону, не дивлячись  на місця , які займають команди в турнірній таблиці. Ми грали з одним опорником. Грицук і  Степанюк перетримували м’яч у першому таймі.  Тому, залишився незадоволеним про що все сказав у роздягальні хлопцям. Зрозумівши  вимоги, з`явилася агресивність, коли відбирали м’яч на території  суперника, з`явилася гра, що принесла бажаний результат. Треба сказати добрі слова на адресу кіровоградців, їх майстерність високого рівня. Вміло діяли Мостовий та Бацула. Ми переграли в другому таймі своїх суперників, але напруга не залишала нас до завершення  гри.  У нас награний  склад не 20, а 25 гравців. Про це ми подбали ще на зборах в  Туреччині, коли навантаження давали всім, без винятку гравцям, незалежно від досвіду і віку – не було основного складу – усі рівні. Сезон надзвичайно важкий – граємо на 4-5-й день, що фізично і психологічно важко.  Рахунок по грі. Ми функціонально та за рахунок характеру переграли суперника. 7000 глядачів – ми до цього і йдемо від матчу до матчу в напрямку Прем`єр-ліги. Дякуючи президенту клубу С.Кузьменку, який дав можливість безкоштовно відвідувати всі матчі до завершення чемпіонату. Перед грою він  попросив мене, щоб команда показала гру, щоб уболівальник, залишаючи стадіон, був задоволений від поєдинку.

     І.Мельник                                  

Просмотров: 1753 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]