Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
23:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 24 » В.Шаран: «Наша перемога – це подарунок нашому президенту»
11:08
В.Шаран: «Наша перемога – це подарунок нашому президенту»

23.10.14р., 17-00, КСК «Ніка», 750 глядачів, +5С, оцінка поля 5

ФК «Олександрія» - ФК «Тернопіль» - 4:0 (3:0).

Головний арбітр:  О. Пенюшин (Одеса).

Асистенти арбітра: Д. Козорезов (Одеса), Г.Іванов (Одеська обл.).

4-й арбітр: В. Копієвський (Кіровоград).

Спостерігач арбітражу: О.Гордієнко (Дніпропетровськ).

«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Ломко, Пономар (Коломоєць, 63), Чорній (Кіча, 73), Запорожан, к/к (Чепурненко, 77), Грицук (Леонов, 70), Шендрік, Старенький, Банада, Басов.

Запасні: Леванідов, Гуськов, Імереков.

Гол.тренер: Володимир Шаран.

 «Тернопіль»: Русан, Курило, Атласюк, Дубчак, Клекот, Кондзьолка (Гром’як, 86), Гаврилюк (Тарабалка, 77), Волошинович, Мединський (Кривий, 73), Дорі (Соколовський, 46), Семeнець.

Запасні: Плетеницький, Тракало, Богданов.

Гол.тренер: Василь Івегеш.

Попередження: Кіча, 87, – Гаврилюк, 14, Курило, 38.

Голи: Ломко, 37, Старенький, 40, 70, Пономар, 42.

«Тернопіль»  їхав  дати бій  «Олександрії» - про це наголошував головний тренер В.Івегеш ще до початку гри. Про це  він сказав і по завершенні, під час прес-конференції.

Та все спочатку. Гравці нашої команди вийшли на поле, як ніколи,  заряджені на перемогу. Попередні дві нічиї  показали деякі прогалини  в атакуючій лінії. Тому, В.Шаран з тренерським складом  провели  тренерську роботу по відновленню футбольних кондицій переможця. «Психологія – головний чинник удач і невдач у багатьох поєдинках»,  -  про це скаже на прес-конференції по завершенні матчу В.Шаран.

 Гра, звісно, що розпочалася під диктовку господарів  поля.  Забити швидкий гол – це початок щасливого кінця. Але по ходу матчу, маючи територіальну, ігрову і  подавляючу перевагу на полі, олександрійцям не вдалося здійснити цей намір. Захист тернопільчан був  надійним – вони закрилися, хоча небезпека виникала раз-за-разом. До першого голу  олександрійці могли відзначитися неодноразово. На вістрі атак: Старенький, Грицук, Пономар, Ломко, капітан  - Запорожан, Чорній. Банада. Майже весь склад був націлений на ворота суперника.

 Розв`язка настала на 37-й хв. , коли до атаки вміло правим флангом підключився Ломко. Запорожан навістив на точку пенальті – на якій знаходився  Банада. Той помітив Ломка і віддав тому пас. Останній добре прицілившись – зрячи пробиває метрів з 22-ти двох в правий нижній кут від голкіпера – 1:0. Той  і вгадав  куди летить м`яч, але запізно.  Не встигли вщухнути емоції глядачів, котрі обговорювали на трибунах, як  вже на 40-й хв. знову проходить вдала атака з лівого на правий фланг Банада грудьми віддає набігаю чому Старенькому , який обіграв голкіпера і майстерно-влучно пробиває – 2:0.  Правий фланг відпрацював сповна, що говорить про злагодженість дій гравців на цьому крилі атак у завершальних стадіях.

Знову овації на честь голу!  Та через 2 хвилини - на 42- й хв.  знову, вже цього разу, звучать овації на честь Пономаря, який отримав пас з правого флангу, вибіг першим на пас - вийшов віч-на-віч з голкіпером і вище голкіпера пробиває - забиває третій м’яч у ворота «Тернополя» - 3:0.  

У другому таймі гра проходила за сценарієм господарів. Після 60-ї хв., В.Шаран дає змогу  лідерам відпочити.  На поле виходять: Пономаря змінив Коломоєць (63 хв.), Грицука –Леонов (70 хв.), Чорнія –Кіча (73 хв.), Запорожана –Черпуненко(77 хв.). Гості змінили 4-х польових гравців по ходу поєдинку.

Четвертий м’яч ми побачили на 70-й хв. Комбінація розіграна  нашими гравцями може стати класикою – записана до книг, як треба забивати красені-м`ячі.

Атака розпочалася лівим флангом в якій приймали участь Грицук - Чорній – Коломоєць –Чорній - Старенький.  Пройшовши по боковій лінії воріт, обігравши захисника, Чорній прострілює вздовж воріт. Усі пропускають політ м’яча, а Старенький забиває четвертий  м’яч у ворота суперника.  

4:0! Це вже розгром суперника! Могли і ще забивати, та видно пожаліли гостей. Пригніченість яких була видна сповна. Вони такого, що звісно не чекали. Чекали, що програють, але не з таким рахунком.

Прес-конференція

 В.Івегеш, гол. тр. «Тернополя»:

- Іхали  не програвати. Знали куди їдемо. Думали очко  відібрати.  Перші 15- 20 хвилин витримали, думали, що  втримаємо  ситуацію.  Дещо відкрились і поплатились  відразу  трьома  пропущеними голами.  Не думали, що такий буде рахунок – 4:0.  Вітаю «Олександрію» з перемогою. Ваша  команда  готова до виступів у ПЛ, вона вже однією ногою стоїть в Прем`єр- лізі. Бажаю їй подальших успіхів. Відносно інфраструктури, то скажу – все тут на висоті. Хочеться і вірю, що через кілька років такі бази будуть мати  обласні центри. А український футбол, на який будуть ходити глядачі, буде тоді, коли в ньому будуть грати 2-3 легіонери, а то всі українці.

 В.Шаран, гол. тр. «Олександрії»:

- Свою перемогу ми присвятили нашому президенту і вболівальникам, які  прийшли  сьогодні на матч у таки холодну  погод. Після двох останніх нічиїх, де  головну роль , думаю,  зіграла психологія, сьогодні хлопці були налаштовані тільки на перемогу.  Я знав що переможемо, бо бачив очі хлопців перед  матчем.  У нас - є команда! Це була найкраща гра в цьому сезоні. Дещо довго «запрягали», але далі швидко «поїхали».  Ми грали в той футбол, в який треба завжди грати. Розкутість, відкритий  футбол – завжди  має результат, а тут ще й  кураж підхопили…   

На матч з «Зорею»  президент налаштовує нас на хорошу гру, бо це перевірка  на майбутнє:  чи здатні ми будемо на рівних  грати  в  ПЛ.   І наступна  кубкова гра з «Зорею» - наступна перевірка наших сил і  майстерності.

 Бо у матчі проти «Буковини», перед грою (була перерва) дали навантаження, підвела психологія. Гравці вийшли на поле  не такими, яких я хотів би бачити.  Не той був рух на полі, побудова гри…Треба рухатись вперед – до нових перемог.  До цього нас завжди закликає наш президент.

 

         І.Мельник                                             

Просмотров: 458 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]