Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
13:26
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Январь » 31 » Успіх олександрійських боксерів
21:07
Успіх олександрійських боксерів

 Протягом трьох днів на базі ДЮШ №2 проходив Всеукраїнський турнір з боксу пам`яті О.О.Скічка. В суботу  відбулися фінальні бої. За право бути переможцем билися 36 боксерів у чотирьох вікових категоріях. Олександрійські боксери вдало виступили на цих змаганнях. Нагороджували переможців брати Скічки Юрій, Дмитро та Олексій та майстер спорту міжнародного класу (серед жінок) Ангеліна Бондаренко.   

У категорії школярі ( 2002-2003, 50 кг) –  II місце посів юний боксер з Олександрії Д.Скорик. А.Настас Артем (48 кг) - II місце, О.Короповський (48 кг) – III місце, О.Тищенко Олег (52 кг) – III місце.
 У  категорії юніори (2000-2001, 50 кг) – I місце вибороли олександрійські боксери  К.Стаднік та  Г.Сивко.

У категорії  молодь (до 60 кг)  у своїх підгрупах стали олександрійські боксери: А.Чорнобривець та М.Максимов, який до того ж отримав приз "Кращий боксер турніру". У ваговій категорії  до 69 кг олександрійський боксер К.Фоменко переміг досвідченого боксера з Кременчука  В.Роздобудька. Перші місця здобули також  боксери з Олександрії  - В.Балуба (56 кг) та А. Дячок (75 кг).
У ваговій категорії чоловіки ( 75 кг)  кмс. Г.Козицень поступився в дуже захоплюючому,  інтригуючому та видовищному двобої досвідченому майстру шкіряної рукавички, майстру спорту України, призеру Всеукраїнських змагань  Т.Брикову з Дніпропетровська. Друге місце дісталося  М.Морозу (64 кг).

Юний боксер з Молдови (Придністров`я) В.Чеботарь відмітив, що рівень змагань був на високому  рівні, що він вперше в  Україні, в Олександрії, йому дуже сподобалась Олександрія... І хоча срібні боксерські рукавички дісталися сильнішим, вони повертаються додому в хорошому спортивному настрої.

  На фото: юні боксери з Молдови зі своїм тренером І.Піддубним.

- Наш тренер - І.Піддубний знає багатьох тренерів з Олександрії та Кіровограда. Він завжди високо цінує рівень змагань, що відбуваються в Олександрії.Особливо сильні боксери, яких тренує Ю.Грінер та його син О.Грінер.На цих змаганнях ми побачили багато талановитих боксерів одноліток. Ми задоволені: веземо додому "золото" та  2 - других місця, - сказав юний боксер.  

Я мав змогу поспілкуватися з майстром спорту міжнародного класу СРСР, одним з перших професійних боксерів України В.Денисенком з Кіровограда, який  залишився задоволеним від організації та проведення турніру,  наголосивши, що рівень турніру пам`яті О. Скічка з кожним роком зростає не лише за географічним показником, а в першу чергу за професійним складом боксерів, які вдосконалюють свою боксерську майстерність. Він подякував організаторів змагань братів Дмитра, Юрія та Олексія Скічків за солідну підготовку та проведення турніру та вручив пам’ятні Кубки. 

Турнір завершився. Боксери через рік знову зберуться в Олександрії, щоб  в п`яте змагатися за право бути переможцем Всеукраїнських змагань з боксу світлої пам`яті нашого земляка Олексія Омеляновича Скічка, який залишив добрий слід в історії Олександрії.

Фотокореспонденція

І.Мельник          

Просмотров: 1484 | Добавил: wernega | Рейтинг: 3.5/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]