Поздравляем Вас Гость
Пятница
29.03.2024
16:00
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 23 » «Україна починається з тебе»
09:47
«Україна починається з тебе»

22 жовтня в Будинку культури мікрорайону Перемога  відбувся арт  фестиваль, який організували спільно кілька громадських організацій міста. Фестиваль  «Україна починається з тебе» - це перший крок тих, хто хоче, щоб життя мешканців мікрорайону стало  більш художньо насиченим, щоб мешканці мали свій осередок дозвілля та відпочинку.  З цією метою переселенець з Луганщини Валентина Чугуєвець взяла в оренду дане приміщення, що потребує неабиякого ремонту. 

Вона стала ініціатором акції по збору благодійних внесків на відновлення Будинку культури, оголосивши та організувавши  разом зі «Спілкою митців Олександрійщини»,  ГО «Шлях до життя»,  ГО "Крим SOS" та В.Іванкова арт фестиваль  «Україна починається з тебе». Запросили  колективи художньої творчості для участі в концерті.  

 Це перше культурно-мистецьке починання. І нехай зібрано не так багато - 500 грн. на відновлення  Будинку культури, але мешканці мікрорайону  побачили зблизька доробки митців. Перший крок зроблено. Попереду в творчої частини нашого міста  багато роботи, аби інші мали нагоду отримати гарний настрій від святкових заходів у відремонтованому приміщенні Будинку культури.

ФОТОРЯД

І.Мельник   

Просмотров: 834 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]