Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
16:05
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Февраль » 5 » "УкрАгроКом"- "Гірник-Спорт" - 3:0
00:29
"УкрАгроКом"- "Гірник-Спорт" - 3:0
 
  



























    4 лютого підопічні Ю.Гури за його відсутності (перебуває на  навчанні, - авт.) під керівництвом першого помічника С.Лактіонова  зіграли свій наступний  матч  в рамках підготовки до другої частини першості серед команд першої ліги з командою другої ліги "Гірник -Спорт" (Комсомольськ) з Полтавщини. Матч завершився впевненою перемогою аграріїв з рахунком 3:0.  Голи забивали в ПФК
 "УкрАгроКом": Бровкін - перший тайм,  у другому -двічі відзначився Пономар, який вийшов на поле. Третій з пенальті.
   У короткому інтерв`ю С.Лактіонов відзначив:
- Ми ставимо за мету в цих матчах переглянути потенціал гравців, які перебувають на оглядинах в команді. Головним же було є і буде: демонструвати  швидкісний  футбол, а це значить гра в один дотик - не затримувати  м`яч, гра на випередження, на хід, швидкість, вдумливість і постійна  націленість на ворота  суперника, що повинна  втілюватись забитими голами.  Сьогодні були епізоди, коли гравці виконували  установку тренерського штабу, як тільки  почали грати в один дотик- відразу загострення  гри, гості не встигають за діями наших гравців, як результат, гол. Друга помилка у захисті - пенальті. Такий футбол цікаво дивитися. Будемо закріплювати напрацювання: відточувати швидкісну, технічну  та комбінаційну гру.  Наступний  контрольний матч вже відбудеться  9 лютого в Криму, де будемо  проходити наступний етап підготовки до весняної частини Чемпіонату серед команд першої ліги.
 У команді аграріїв виділялись Д.Вітер, Ю.Соломка колишній гравець ПФК "Олександрія"  та А. Скарлош, послужний список якого починається з "Полісся"(обласний чемпіонат), далі  раменський  "Сатурн"( дубль, 6 місяців),   "Сталі "(Дніпродзержинськ), "Шахтаря" (Свердловськ), "Металурга" (Донецьк), "Авангарда"(Краматорськ), "Зірки", "Титану" та ПФК "Суми".  
Вихованець дніпропетровського футболу, 1987 р.н, атакуючий півзахисник. 
Іван Мельник
Просмотров: 445 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]