Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
23:05
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 25 » Указ Президента України
21:00
Указ Президента України

Президент України Петро Порошенко  видав наказ "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня соборності України", в якому  говориться:

"За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм постановляю:

Нагородити медаллю «За працю і звитягу» СТАДНІЧЕНКА Володимира Васильовича — волонтера, члена громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону «Славутич», Кіровоградська область.
     Володимира Васильовича Стадніченка знаю вже понад 20 років. Ще з тих пір, як колишні СБУшніки при відкритті пам’ятника Т.Шевченку, біля гімназії №1 в далекому вже 1991 році, говорили нам в обличчя, що нас треба розстріляти.... Вперше в той день побачив безстрашного борця. Тоді було організовано нічне чергування, щоб не зруйнували погруддя Кобзаря... Часто бачу Сашу Яценка,  згадуємо ті часи, роки... В.Яворівський, Л.Скорик, І.Заєць, В.Чорновіл - були першими, хто вболівав і поділяв народний рух в Олександрії, які неодноразово були в нашому місті...    Багато хто відійшов, а В.Стадніченко  - на протязі всіх років незламно слідував ідеям українського державотворення... Були гоніння: безробіття  за політичні  погляди, робота за межами області..., але патріотизм, борця, дух свободи, націоналізм покликав знову бути на передовій...

Щиро вітаю,  В.Стадніченко відпрацював на більше, бо так любити Україну, боротися за неї, не кожен  зможе. Гадаю, що це початок.

Іван Мельник

Просмотров: 916 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]