Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
20:27
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 15 » У відпустку - з перемогою
22:15
У відпустку - з перемогою

Останній тур ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ  сезону 2015/2016 рр. приніс гостям  5 перемог на виїзді, в тому числі і «Олександрії».  Сьогоднішній матч між «Ворсклою» та  «Олександрією» завершився  перемогою гостей з Олександрії – 0:1. Виважена позиція гравців на полі:  дисциплінованість, характер, стійкість  та самовідданність городян довела, що цього вечора  сильнішими були гості. Команди  грали на перемогу. Не все спочатку вдавалося в атакувальних діях  в обох складах команд, щоб  забити  гол. І все ж аграрії  на 40-й хв. віднайшли шпаринку, коли під час чергової атаки олександрійців досвідчений Дедечко з дальньої  відстані приклався потужним ударом до  м’яча, що по дорозі зачепив захисника господарів поля Дитятьєва  і  влетів в нижній  лівий кут воріт Непогодова. Такі м’ячі дуже важко парирувати. Гості повели  в рахунку. Господарі намагалися перехопити ініціативу, нав’язати свою гру  господаря, але ні в першому, ні в другому таймі, як далі покаже час, не змогли цього зробити. Олександрійці вміло зводили нанівець ті рідкі атаки  ворсклян, які намагалися створити бодай якийсь гострий напівмомент біля воріт Новака. Нічого аргументованого цього дня не виходило в нашого суперника.  Гості, навпаки,  змогли територіально взяти ініціативу в свої руки і кілька разів досить таки гостро атакувати.  Велику роботу на полі виконували Старенький, Полярус, Куліш, Пономар, Дедечко, Микицей, Шендрік, Імереков...  Грала вся команда, відчуваючи, що в останньому турі фортуна на їх боці і вона їх не зрадила, бо організація гри була досконало виконана футболістами  згідно установок В.Шарана.

Подібний анлійському «Лестеру»  - «Олександрія» стала відкриттям  25 ювілейного чемпіонату ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ. З першої ліги і відразу в лігу Європи, щось я такого не пам’ятаю.  А  це все  відбулося завдяки  злагодженій співпраці гравці – тренери  - президент – вболівальники, коли  все було  підпорядковано єдиній меті: виходити на поле і вигравати, приносячи задоволення  вибагливій і вимогливій публіці шанувальників олександрійського футболу. Ця перемога – це подарунок  президенту клубу С.А.Кузьменку, який прикладає максимум зусиль зі своїми однодумцями, щоб гра була видовищною, гармонійною та результативною.  «Олександрія» подарувала напередодні Дня  Олександрії – її  260-ліття  свій вагомий спортивний  внесок  у  скарбницю  рідного міста.

 Попереду  відпустка і старт  нового  футбольного сезону 2016/2017, що стане новим випробуванням  для «Олександрії»  - участь в Лізі Європи. Безумовно, що це досягнення, що вже стало великою історією в футбольному житті міста та країни в цілому, бо про це свідчить турнірне  становище  "Олександрії".  

То ж побажаємо гравцям і всім, хто причетний до великої  перемоги «Олександрії»  гарного відпочинку під час відпустки, фізичного та морального відновлення, нових  вражень, добра і  родинного щастя, та  вдалого старту в новому  чемпіонаті сезону 2016/2017.    

 І.Мельник

 

Просмотров: 1564 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]