Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
01:07
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июль » 27 » Тренери переконані в своїй перемозі
23:46
Тренери переконані в своїй перемозі

Напередодні матчу ФК «Олександрія»  - «Хайдук» (Спліт, Хорватія)  27 липня о 17. 45 в Будинку футболу головний тренер  нашої команди В.Б.Шаран зустрівся з представниками мас-медіа, щоб розповісти про підготовку до відповідального матчу в Лізі Європи.

- Це історично значима футбольна  гра для міста, області та України в цілому, коли вся Україна буде вболівати за «Олександрію». Настрій в команді  чудовий, з гумором все в порядку.  Треба виходити і грати. Ми вивчили сильні та слабкі сторони нашого суперника. У нас відсутні в заявці Цуріков і Полярус. Грицук, Яремчук  – в заявці. Хлопці готові до поєдинку, готові проявити  свої кращі  футбольні якості. Є велике бажання перемогти і пройти як найдальше в Лізі Європи. Склад команди буде змінено на 50%  в порівнянні зі складом у грі з "Динамо".
- Чим здивував «Хайдук»?
- Дуже  активно грають в атаках, демонструють  агресивність на полі. Висока  індивідуальна техніка.  Сильні крайні захисники, завжди націлені на атакувальні дії. Будуть грати першим номером.  Манера гри схожа дещо по стилю з «Карпатами» часів хорватського  тренера І.Йовічевіча. По грі – дві рівні команди завтра вийдуть на поле. В Олександрії буде зіграно «перший тайм». Гра складається з двох таймів (поєдинків).  Думаю, що наші вболівальники благорозумні і не зашкодять команді, а  навпаки  разом з заповненими трибунами  глядачів будуть підтримувати «Олександрію».  Сили обох команд розцінюю як 50/50.   

С.Старенький, півзахисник «Олександрії» підтвердив, що командний дух гравців на високому рівні, що треба виходити на поле і вигравати і не дивитись хто твій суперник.

- У команді  панує злагода і порозуміння. Новачки вписалися в командну дружбу. Ми    готові до гри з "Хайдуком ", - ствердно резюмував наш гравець.

 Прес- конференція головного тренера  "Хайдука" Ма`ряна  Пушніка  дещо запізнилася в часі, і почалася вже після 21 години (хоча задекларовано було на 20.15). Наш гість прийшов на зустріч зі ЗМІ з українським легіонером у стані «Хайдука» М.Бєлим, який виконував ще й роль перекладача з хорватської мови. Тренер спершу відмітив, що якби не тряска в дорозі та  митниця, а так він сердечно подякував  українців за гостинність.  

- Ми хочемо виграти і з  цього не робимо ніякої таємниці. Матч «Олександрії»  з «Динамо»  нічого не значить. Результат гри нас не засліпив.  «Олександрія»  фізично сильна і дисциплінована  команда. Сильний захист. Основні ж технічні новинки тренера  ви побачите завтра під час матчу. Відсутність гравців? Голкіпера, то завтра у нас буде стояти кращий голкіпер. Стосовно форварда – також  буде сюрприз.
Відповів на кілька запитань і  гравець «Хайдука» Максим  Бєлий:
-  Родом я з Василівки, що на Дніпропетровщині. Вихованець футбольної  академії  «Шахтар». Далі «Сталь» і «Зоря» (Луганськ). Два роки в мене підписано  контракт з «Хайдуком», який  створив чудові умови для мого футбольного зростання. Адаптуватися було дуже легко. Вже за півроку вивчив хорватську мову. Сім`я: дружина та двоє доньок зі мною, що дуже допомагає мені в Хорватії.  Приїхали ми звичайно, що за перемогою. Я знаю «Олександрію» по минулих іграх, коли грав за "Зорю". Не перший раз у вашому місті. Спочатку, десь підсвідомо, гадав, що саме з "Олександрією" прийдеться грати в третьому раунді. Радий, що сьогодні в Україні. 

Завдання – потрапити  в групу, бо це ще й фінансова сторона. Для нас результатом буде тільки перемога, хоча і нічия - результат.     А далі  відбулося тренування «Хайдука» на оновленій арені "Ніки".  Побачили  весь склад команди. Молодий, але завзятий, з бійцівськими  якостями. Гравці – під два метри зросту.  Є кілька легіонерів з африканських країн. Азартні, швидкісні, технічні, і з веселим гумором.  Завтра  все поставить на свої місця. Крім М.Бєлого у складі команди нашого суперника грає ще один українець А.Радченко (екс-гравець "Металіста").

І.Мельник

                          

Просмотров: 1323 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]