Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
23:43
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июнь » 26 » Товар в дорозі: сіль, оцет, сірники
18:46
Товар в дорозі: сіль, оцет, сірники

  З прилавків олександрійських магазинів зникла сіль, оцет, сірники. Справді, ще вчора зранку все це було в наявності, то вже під вечір знайома зателефонувала і повідомила, що обійшла кілька магазинів  в м-ні «Тинда». Сіль, оцет, сірники були відсутні. Подумав, що це жарт.

Наступного дня  відвідав кілька магазинів та великих  продовольчих супермаркетів, і  скажу, що це істина – відсутні вище названі товари широкого вжитку. В одному із магазинів поряд з назвою  відсутнього товару красуються етикетки з написом  «Товар в дорозі».  Хтось із жартівливих господарів даного супермаркету. Таким чином заспокоює своїх покупців. А ось коли товар прибуде: продавці здвигували плечима. Керівники відмовлялись коментувати ситуацію.

«Телефонуйте керівництву в Дніпропетровськ, Луцьк, Кіровоград..., - такими були відповіді. Та коли ж буде сіль і оцет, і сірники?  

Уже кілька років тому подібне явище мало місце в нашій країні. Чергове повторюється. Зателефонував у Петрове – відсутні  сіль і оцет, сірники і сода. В Кременчуку – така ж ситуація.

А це вже регіональне явище. Почув у магазині розмову двох чоловіків. Виявляється, за їх словами, сіль відсутня, бо бойовики захопили «Артемсіль»… А оцет при чому тут:  виробник  м.Світловодськ (марка «Королівський смак»). Сірники  надходили з м. Балобанівськ (Росія)…з Західної України, з Білорусі… Хто що захопив, і кому це вигідно? Скажу відверто: вигідно  власникам підприємств-монополістів. Чекаймо, що після «цієї акції» знову подорожчають і сіль, і оцет, і сірники, і…. Що ще чекати далі? Здається, що в сьогоднішній ситуації дивуватись нема чому. Кому війна, а кому  мати рідна. Одні гинуть, інші – непомірно багатіють.

Іван Мельник    

Просмотров: 614 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]