Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
21:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Октябрь » 1 » "Титан" не "розплавили"
22:25
"Титан" не "розплавили"


30 вересня  ПФК «УкрАгроКом» на своєму рідному полі, в  Головківці приймав армянський «Титан»  з Криму.  Здавалось, що рідні стіни, уболівальники, поле… фарт буде на боці головківців. І перші хвилини засвідчили, що господарі готові дати бій гостям.  Флангові проходи і удари Пономаря мали б успішно завершитись, та не вистачало майстерності в останній фазі – у  влучному пробиванні. Двічі наш гравець міг сам відзначитися, і  в третьому випадку йому треба було віддати набігаючому Лозовому… Та  й сам Лозовий у кілько моментах, то перетримав шкіряного, то схибив з  прицільним ударом. Одним словом – цього дня  фортуна явно відвернулась  від аграріїв на користь гостей.     

  Гості, ж напрочуд , досить вдало оборонялись. А  в контратаках могли також відзначитися. У них попереду гостро діяли Жигалов,   Войнаровський,  Култишев.   

Гра розпочалася за переваги  головківців. Активно діяли на полі Горбаненко, Лозовий, Пономар, Левченко. Та в кінцевих комбінаціях їм не вистачало прицільності – майстерності, відчуття –останнього пасу.  Вміло діяв у воротах гостей Кошелев. До речі, Науменко – колишній голкіпер «Титана».

 Якщо подивитися на склад команди  «Титана», то можна відмітити, що А.Луткову вдалося зібрати досить таки досвідчених гравців, котрі пройшли гарну школу футболу:  Гальчук, Башлай, Симончук, Муховіков, Тарасенко, Соляник, Морозов, Абляметов. Прізвища говорять самі за себе.  Тренер зібрав команду, якій під силу здобувати перемоги.  «Титан»  у цьому матчі справився з завданням – утримати  свої ворота «сухими».   

Дії суперника в деякій мірі скували гру господарів: нашим гравцям не вдавалося  вийти на стовідсоткову  ударну позицію. Але і ті  гострі моменти, якби були реалізовані, то перемога була б  закономірною.  Оборона кримчан була надійною. Напад господарів – не зміг віднайти шпаринку, яка б принесла бажану перемогу.  Матч завершився без забитих м’ячів. Якщо «Титану» здобуте очко  на виїзді в плюс, то нашим футболістам – замало для домашнього матчу. 

 По завершенні матчу головний тренер «Титану»  А.Лутков наголосив, що вони так побудували свою гру, яка не дала можливостей господарям здобути перемогу. А ще тренер відмітив  чудовий газон та атмосферу, яку створювали  місцеві уболівальники.

-           З такими полями і таким настроєм людей на стадіоні ваша команда буде мати успіх, - наголосив  А.Лутков.

Один із тренерів  «УкрАгроКому» С. Лактіонов  у серцях відмітив:

-          Треба було забивати Пономарю , треба було вигравати, а не перетримувати м’яч. Треба більше тренуватись, мало досвіду.    

Після 12-го туру  наші земляки мають однакову кількість  очок з кримчанами. 10-е місце – досить пристойне місце для молодої команди з Головківки.

Головне в 13-му турі на виїзді не програти харківському «Геліосу», який досить таки успішно грає в рідних стінах, не дивлячись на останнє місце в турнірній таблиці першості.  

Іван  Мельник  

Просмотров: 450 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]