Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
11:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 24 » Техніка відправляється в зону АТО
14:30
Техніка відправляється в зону АТО

Сьогодні, на 10.30 було заплановано відправку військової техніки, що була відремонтована волонтерами міста та району. Координатор Олександрійського волонтерського центру благодійного фонду "Час добра" В.Дожджанік запросив представників  місцевих засобів масової інформації, щоб сказати кілька слів про поточні результати роботи небайдужих олександрійців та мешканців району, котрі прикладають якомога більше зусиль,у наданні допомоги українській армії.

- Сьгодні ми випускаємо перший блок техніки, який складається з «Урала», «ЗІЛа», «БРДМ» і  2- х «УАЗів». Ця техніка була відремонтована мешканцями нашого міста. Це люди, які зараз тут – ті, що емонтують техніку. Фінансову частину забезпечили підприємці Олександрії: Замрика, Кочерга, Гугленко, Лінок, Олексюк – це люди, які безпосередньо та постійно допомагають в ремонті техніки. Їх допомога направлена на покращення боєздатності української армії. Техніка відправиться до 17-го та 34-го батальйону.
- Чим крім ремонту, ще чим займається волонтерський центр?   
- Займаємося 4-ма напрямками в своїй волонтерській роботі: ремонтна бригада, збір продуктів харчування, збір музейних експонатів та фінансова частина. У нас працює юрист, на днях приступить до роботи психолог,  котрі будуть надавати допомогу родинам воїнів з АТО та переселенцям та.  Ми співпрацюємо з іншими центрами, з інших іміст, навіть - існує взаємодія, допомагаємо один одному.  Усі машини, що ремонтувалися, пройшли АТО. Обкатка  відремонтованої  техніки складає не менше 100 км.  Сьогодні йдуть роботи по облаштуванні бані, трохи пізніше – автопральні.  Кошти значні, але люди розуміють, що це  сьогодні важливо для нас усіх.

 Трохи пізніше на оглядини прибула група студентів(ліцеїстів) училища №7 з м-ну Перемога. Майбутні слюсарі-ремонтники техніки з великою зацікавленістю оглядали бойову техніку. Це важливий наочний момент у військово-патріотичному вихованні молодого покоління.  Олександр Куценко, атовець, що  ремонтував  тут свого «УАЗа»,  прокатав на «УРАЛі»  учнів (ліцеїстів), які з радістю сприйняли  таку пропозицію.  А ще ми дізналися, що саме ця група училища проводить збір продуктів харчування, щоб передати військовослужбовцям у зону АТО через вище названий волонтреський  центр.

- Війна обов’язкові скінчиться і ця техніка займе своє достойне місце в Олександрії (стане музеєм під відкритим небом ),на яке вкажуть воїни, учасники АТО, - сказав М.Дмитрієв, активний  учасник волонтерського руху, який відповідає за музейну експозицію - увічнення воїнів з зони АТО.  

І.Мельник       

Просмотров: 1269 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]