Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
02:58
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Март » 13 » Такі матчі -хороший урок
12:32
Такі матчі -хороший урок

Матч В.Шаран проти Романа Санжари відбувся. По ходу матчу слід підкреслити, що сьогодні в Ліга-Парі-Матч немає слабких команд. Більшість з яких переживають фінансову кризу, а інші - суспільні явища нашого сьогодення, коли перебувають в ролі – безхатченків. Звісно, що футбол перетерпає видозмін.  «Олімпік» тому не виключення, але з яким бажанням вийшла команда на поле «Ніки», щоб і думки ніхто не гадав, що в них не так все просто. І вони довели своєю грою, відкинувши всі наболілі проблеми – вони грали у чудовий, змістовний футбол, як того дозволили їм олександрійці. З перших хвилин пішли в атаки – під першим номером. Все частіше почали турбувати ворота Новака. Олександрійці в одній з контратак впіймали на «крючок» захисника донеччан Петрова, якому нічого не залишалось як збивати з ніг  Куліша, бо той мав реальну нагоду відкрити рахунок у цьому двобої. Вилучення з 22- ої хвилини повинно було додати не лише оптимізму підопічних В.Шарана, а  й втілення  результативних атак. Та напрочуд силі волі і  мужності  суперників, котрі згуртувались так, що ніхто не помітив  відсутності одного  гравця на полі. Р.Санжар знімає з гри Поступаленка (автора забитого попередньому матчі проти «Зорі» голу, - авт.) - підсилює захист Гришком. Вони билися, вперто оборонялися і гостро контратакували. Грали щільно, перекривали наших нападників, встигали відійти  вчасно в оборону, вміло опікували наших гравців – не давши їм  показати всю свою майстерність в кінцевих атаках. Махарадзе своїм флангом в більшості моментів не давав розвернутися Таргамадзе. Чеботаєв наробив скільки помилок, що  наш тренер вже на 36-й хв. змінив його на Микицея, що долало міцності захисних порядків олександрійців. До того ж,  Микицей  вміє підключитися в атаку. І такі моменти були. Пономар, Запорожан, Куліш, Таргамадзе намагалися загострити  гру, але останнього гольового удару через надійний захист гостей не було. Закрилися – гості поставили бетонну стіну. Наші гравці добігали до лінії штрафного і на цьому все закінчувалося.  І до того ж дуже відповідали гостро. То Гошкодеря, то Немчанінов та Матяж завдавали клопоту воротам Новака. Перший тайм довів, що гості  приїхали за очками, а не відсиджуватись в обороні…

 По перерві на поле вийшла зовсім інша команда олександрійців. Перерва була використана на користь діям гравців на полі. Вони почали більше рухатись, більш динамічно організовувати атаки, але захисні лінії  суперника не змогли прорвати. В. Шаран виводить на поле Козака – замість Леонова,  в подальшому - Банаду змінює Полярус. Видно, що гравці не виконали всіх настановок тренера. Гра загострюється вже Полярус з 9- ти метрів пробиває мимо, Пономар – б`є мимо цілі з вигідного положення, Козак  двічі не зумів пробити в створ воріт. Запорожан і Таргамадзе з дальньої відстані  допомагають розпечатати ворота  «Олімпіка», але все марно. Фарт цього дня був на боці гостей. У меншості вони змогли довести матч до нульової нічиєї.  

Один із досвідчених уболівальників, колишній футболіст так оцінив гру: «Все могло завершитись  і гірше для нас, якби не було вилучення. Вони подарували нам очко».

Суб`єктивна думка, але вона ще раз повинна наголосити тренерському штабу, що палкий прихильник футболу хоче кращої гри від своїх гравців. І втім – це лише початок. Від кожного матчу до наступного команди будуть набирати обертів. І наші перемоги попереду. І що  ми не знали, що «Олімпік»  не зі слабких команд, яка демонструє агресивний, компактний і швидкий футбол. Цього дня грали рівноцінні команди – тому і результат закономірний. Прес-конференція тренерів обох команд  це продемонструвала.

Роман Санжар, головний тренер «Олімпіка відмітив:

… Були хороші моменти. Ми знали, що «Олександрія» буде грати в  агресивний  та атакуючий футбол. Жаль, що суддя помилився. Хлопці вистояли, не «розклеїлися», заслужили нічию, добре, що так закінчилося. Якби було 11 гравців на полі, то заслужили б і на більше. Добре, що в кінці гри не пропустили – билися, терпіли.   

 Володимир Шаран, головний тренер «Олександрії» був небагатослівним:

Налаштовувалися тільки на перемогу. Але «Олександрія» нервувала. Це найгірша гра в Прем`єр-Лізі. У мене претензії до всіх гравців команди. Треба перегравати суперника, який  грав в 10-х. Багато було технічного браку. Розривалася компактність гри.  Грали погано.  Будемо аналізувати гру, робити висновки і готуватися на «Чорноморець».

 ФК «Олександрія» - «Олімпік» (Донецьк) - 0:0 (0:0)

12.03.2016р., 14-00, КСК «Ніка», 2000 глядачів, +7С, поле 5.

Арбітр: В.Романов (Дніпропетровськ).

Асистенти арбітра: М.Чос (Київ), Є.Данильченко (Луганськ).

4-й арбітр: Д.Кутаков (Київська обл.).

Спостерігач арбітражу: В.Мельничук (Сімферополь).

ФК «Олександрія»: Новак, Леонов (Козак, 46), Куліш, Пономар, Таргамадзе, Запорожан,- к/к, Чеботаєв (Микицей, 36), Шендрік, Путраш, Банада (Полярус, 76), Басов.

Запасні: Леванідов, Чорній, Імереков, Есеола.

Головний тренер: Володимир Шаран.

«Олімпік»: Махарадзе, Парцванія, Огіря, к/к, Драченко, Гошкодеря (Борзенко, 67), Моха, Поступаленко (Гришко, 25), Матяж (Степанюк, 78), Немчанінов, Федорів, Петров.

Запасні: Літовченко, Доронін, Шестаков, Конде.

Головний тренер: Роман Санжар.

Попередження: С.Чеботаєв, 30, Д.Таргамадзе, 50, – Т.Парцванія, 45+2, В.Огіря, 63, В.Федорів, 71.

Вилучення: К.Петров, 22.

 І.Мельник

Просмотров: 1159 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]