Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
17:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 10 » Свято відбулося, або як олександрійці долучаються до спорту
23:06
Свято відбулося, або як олександрійці долучаються до спорту

 

Сьогодні в  міському Палаці спорту м.Олександря  відбувся вперше кубковий турнір з воркауту  (дворовий спорт). Простіше сказати, коли наші хлопчаки весь день «висять на турніку».  Сьогодні  вони показали свою майстерність, силу  і волю. 

Найменший учасник змагань Віталій Мельник  з Вознесенська (Миколаївська область), найстарший Сергій Ткач з С.Шарівка (Олександрійський р-н). Всього у змаганнях прийняли участь  32 спортсмени з Києва, Харкова, Дніпропетровська,  Одеси, Запоріжжя,  Вінниці, Кіровограда,  Кривого Рогу, Кременчука, Олександрії та Знам`янки. До участі зареєструвалось: 17- у вільному  фрістайлі, 10 -  у  віджимання на брусах з вагою 48 кг,  6 – у  підтягуванні на турніку з додатковою вагою 32 кг.

Організатори провели велику підготовчу роботу, бо крім змагань, глядацька аудиторія, яка налічувала понад сотню чоловік, побачила показові виступи : майстер-класи  чемпіонів  Європи та України, зокрема, головного судді змагань  Родіона Плетенка зі Знам`янки, фіналіста шоу «Україна має талант-5» та Богдана Пелепенка. "Нова хвиля"  встановила призовий фонд у 2000 грн.

У першому виді  змагань – віджиманні на брусах  перше місце здобув Віталій Ворохоб з Вінниці. Його рекорд сьогодні  становив  21  віджимання. Рекордсмен Європи  з цього виду вправ  є донецький спортсмен Олександр Кравченко, - його результат 26 разів.

Другу сходинку подіуму зайняв Владислав Ревацький з Дніпропетровська -1 8 віджимань. Третє почесне місце дісталося Максиму Іжболдіну зі Знам`янки – 17  віджимань.  

 У підтягуванні на турніку велася боротьба між усіма учасниками.  Третє місце виборов той же В.Ревацький -10 разів, другу сходинку не віддав  нікому  вінницький спортсмен  В. Ворохоб  - 12 підтягувань ( вже після змагань, абсолютний переможець у двох видах вправ, відмітив, що це не його вправа, але він вірив, що займе  одне з  трьох призових місць, -  авт.).  Перше місце здобув наш сусіда з Кривого Рогу, Максим  Пустошило, який зумів «підкорити» турнік 13 разів.

 Найбільшу задачу по визначенні переможців у вільному фрістайлі, довелося  провести суддям, котрі довго не могли віддати перевагу кращим з кращих. І все ж  місця в фрістайлі ( мені здалося, що це більше схоже на танці на турніку, - авт.)  розподілилися таким чином:

1-е місце – Кубок сайту «Все о спорте в Александрии» і премія  в 1000 грн дісталася: Дмитру  Малахову  з Кременчука ( пластика, вправи , їх техніка виконання були неперевершеними).
2- е місце – за Дмитром Абдулом  з Києва – 600 грн.
 3-е місце – Олександр Діденко ( Кіровоград) – 300 грн.

 У  перервах відбувалося шоу – виступ  «Хлопців  у широких штанях».  Карколомні стрибки з переворотом у повітрі, різноманітні репові номери викликали щирі оплески глядачів.

Не залишилися поза  уваги і виступ  відомої вже на теренах Кіровоградщини  групи танцюристів-гімнастів з Павлиша. Юні спортсмени показали ряд складних комбінацій.

 Організатор змагань Юрій Кузнєцов показав  свою силу  у в’язанні цвяхів. «Школа юних розвідників»  показала вправи  зі спортивного альпінізму.  Танцювальна  група брейк-дансу  своєю масовістю учасників  і запальними вправами показала міць і вміння юних виконавців  показати видовищність, ритм і пластику. 

 Олександрія була представлена спортсменамиз "Сильної Олександрійщини", котрі вперше прийняли участь  у подібних змаганнях: О.Ткач, О.Шиндор, А.Гучик.  У фрістайлі: В.Лук`яненко, А. Чирвінчук та Д. .Жуков. Наші спортсмени були близькими до призових місць - входили в п`ятірку по всіх видах вправ.    

Вже по завершенні змагань, після традиційного фотографування, мені вдалося провести  флеш-інтерв`ю з Владиславом Ревацьким:

-  Я вперше в Олександрії,  все було супер, організатори змагань  приклали максимум  зусиль, щоб  все було чудово. Вдячний Богдану Пелипенку, який  постійно видзвонювався. Мені  дуже сподобалось прийняти  участь у цих змаганнях. Дві медалі  займуть  почесне  місце в моїй спортивній кар’єрі воркаута.
 

І.Мельник  

Просмотров: 1397 | Добавил: wernega | Рейтинг: 1.8/5
Всего комментариев: 4
2 O6OpOTeHb  
0
Иван Григорьевич, о похоронах Сабира будешь писать?

3 wernega  
0
Знаешь,  Сабир был настоящим другом для многих. Хотелось бы сказать добрые слова. При жизни не говорим, а после того, как нет рядом. Не знаю. Знал его еще со студенческой скамьи, Татьяну. Вместе в баскетбол  играли, дружили. Весело было и интересно.  Он был очень хорошим собеседником и другом.  Помнил всех с кем был студентом в далекие уже 80- года. Знаю, что  его друг К.Лисицин очень расстроится узнав о смерти Сабира...Пусть земля ему будет пухом и вечный покой. Искрение соболезнования семье покойного. На похоронах были сотни друзей.
Ответ: Руслан, не знаю.

1 Domkrat  
0
От "Новой хвили" денежные призы были в номинациях "подтягивания" и "отжимания", 1000 грн за первое место в фристайле - от соучредителя сайта "Все о спорте в Александрии"

4 wernega  
0
Домкрат, спасибо за подсказку. Исправил.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]