Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
14:27
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 9 » Святковий настрій від «Олександрії» до Великодня
22:55
Святковий настрій від «Олександрії» до Великодня

ФК «Олександрія» - «Динамо-2» (Київ) – 4:0 (2:0)

09.04.15р., 18.00, КСК “Ніка”, 1750 глядачів, +8С, поле 4

Гол. арбітр: І. Пасхал (Херсон).

Асист. арбітра: З.Курбанов, І.Жосан (обидва -Херсон).

Резервний: В.Копієвський (Кіровоград).

Спостерігач арбітражу: Ю.Ісаєв (Запоріжжя).

«Олександрія»: Новак, Сухоцький, Ломко, Пономар (Іващенко, 82), Чорній (Голенков, 73), Грицук, к/к (Степанюк, 77), Мягков, Шендрік,  Старенький (Леонов, 86), Банада, Басов.

Запасні: Леванідов, Чепурненко, Микицей.

Гол. Тренер: В.Шаран.

«Динамо -2»: Волинець, Болденков, Братков, Морозенко, Маїк (Панфілов, 73), Савченко, к/к, Полярус (Петров, 82), Хобленко, Гемега, Яремчук (Ісраілов 82), Чорноморець.

Запасний: Бущан.

Старший тренер: В.Євтушенко.

Попередження: О.Ломко, 27, - А.Братков, 3.

Голи: С.Басов,14, С.Старенький, 39, В.Пономар, 64, А.Голенков, 85.

 Свято перемоги – впевненої перемоги  та хороший настрій  напередодні одного з найважливіших релігійних свят принесли палким прихильникам олександрійського футболу гравці  ФК «Олександрія».  В  12- му (пропущеному турі ) підопічні В.Шарана  "відвантажили"  у ворота «Динамо-2» чотири м’ячі.

 На полі ми побачили в стартовому складі Ломка і Мягкова. Тренер дещо змінив  склад. З перших хвилин  олександрійці почали натиск на ворота гостей.  Для того, щоб відкрити рахунок у матчі олександрійцям вистачило 14 хвилин, коли  в черговій атаці в штрафній першим до м’яча дібрався Басов, який і відправив шкіряного влучно у нижній лівий кут  голкіпера киян – 1:0.  Через кілька хвилин небезпечно проби головою Ломко – м’яч летить поряд зі стійкою воріт. На 22- й хв. капітан команди Грицук індивідуальною майстерністю на швидкості обіграв дорозі двох захисників – пробив, але голкіпер переводить м’яч на кутовий. На 24- й хв. Чорній майстерно виводить під удар Старенького, який мав нагоду збільшити рахунок, та ворота гостей рятує захисник, який став на шляху м’яча.  39- а хв. поєдинку принесла  бажаний результат, коли Старенький пробив у напрямку штрафного карного майданчика, та м’яч влетів у ворота киян – 2:0.  Це вже серйозна заявка на перемогу. Вже через 2хв. Старенький міг відзначитися дублем, коли  Грицук  навісив на ліву стійку воріт «Динамо-2», але Сергій не встигає замкнути цей пас.

У другом таймі були намагання гостей побігти на ворота Новака, але серйозної загрози нашим воротам не було. Як і належить капітану Грицук був сьогодні на полі тим, хто організовував  атаки та демонстрував індивідуальну майстерність. Гол назрівав, бо вже на 64-й хв. кинджальна атака правим флангом, простріл і Пономар – кращий бомбардир команди, забиває 3-й м`яч, що став 9-м на його особистому рахунку.  Та вже на 65- й хв. він міг забити ще, коли  по ходу обігрує кількох захисників виходить віч-на-віч з голкіпером гостей, але пробиває прямо в руки  динамівського гравця.

Гра відбулася. В.Шаран виводить на поле Голенкова,  Степанюка, Іващенка, даючи відпочинок  Чорнію, Грицуку та  Пономарю.  Гості  кілька разів доходили до штофної наших воріт, але реальної загрози не змогли влаштувати. Один раз Полярус (екс-гравець  «Олександрії», - авт.) пробив голово, але вище поперечини.  Четвертий  гол забив Голенков, коли Старенький вдало виконав простріл з правого флангу, а нашому гравцю нічого не залишалось як замкнути цей пас – 4:0. Гра завершилася переокнливою перемогою. Сама гра була досить таки коректною - 2 попередження, що не частий випадок для матчів подібного рівня. 

Прес-конференція

Старший тренер «Динамо-2» В.Євтушенко :

- Вітаю «Олександрію» з заслуженою перемогою. Своїх хлопців мені нема за що докоряти.  Ми приїхали на гру  з 3- ма гравцями в запасі.  Бажали дати бій «Олександрії», але важко грати проти граючої команди.  Ми не справилися з боротьбою. Нам швидко забили зі стандарту, що є нашою невиліковною проблемою.  Нам було важко зламати ситуацію на свою сторону після двох пропущених м’ячів.  Хлопці старалися. Але поки що все проти нас. Навіть вітер у першому таймі (посміхаючись). «Олександрія» видно, що прагне Прем`єр – ліги.  Сьогоднішня гра показала  потенціал команди,  індивідуальну майстерність гравців. Прийшлося міняти деяких гравців – переводити  на інші фланги. Навіть у талановитого вашого земляка Поляруса не пішла гра… Бажаю  «Олександрії»  виходу до ПЛ.
 В.Шаран, головний тренер «Олександрії»:
Накипіло, бо до цієї гри скільки було моментів, а не забивали, сьогодні ж  прорвало. Ми знали, що кияни хороша команда, недаремно вона замає 6- е місце.  У нашій команді відбулися зміни і Ломко, і Мягков зіграли добре. Командні дії, збалансована гра, надійно зіграв захист – у гостей не було жодного гольового моменту. Ми є показали хорошу реалізацію. Цією перемогою ми хотіли привітати своїх рідних, уболівальників, нашого президента клубу С.Кузьменка з наступаючим святом. У роздягальні президент подякував за перемогу, сказав рухатись у такому ж напрямку. Попереду   важкий переїзд і гра в Тернополі  з «Нивою».

Всього один тур ми були на другому місці, а сьогодні знову повернули собі першу сходинку в турнірній таблиці. Дай Боже, щоб вона була нашою до завершення чемпіонату. Дякуємо за перемогу!    

І.Мельник               

      

Просмотров: 1251 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]