Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
18:03
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Январь » 28 » Світлої пам`яті Олексія Скічка
21:47
Світлої пам`яті Олексія Скічка

  Вже вчетверте, з 2011-го року, після смерті Олексія Омеляновича Скічка, в Олександрії проводиться Всеукраїнський турнір з боксу імені нашого земляка. Вчора, 27 січня, О.О.Скічку. колишньому міському голові, авторитетній, поважній, добрій і чуйній людині виповнилося б 70 років.  

А сьогодні до ДЮСШ №2  завітали  боксери з багатьох областей України: Києва і Броварів; Кіровограда і Олександрії; Дніпропетровська і Кривого Рогу;  Полтави і Кременчука;  Світловодська і Комсомольська; Запоріжжя і Умані; Херсона і Южноукраїнська, а також спортсмени з сусідньої держави Молдова – Тирасполя.  120 боксерів у  чотирьох вікових категоріях (дорослі, молод, юніори та школярі, - авт.) будуть змагатися протягом трьох днів, виборюючи титул найсильнішого  боксера на авторитетному турнірі, що з кожним роком збирає в Олександрії більшу кількість учасників змагань, що географічно та по боксерському рангу може через кілька років стати престижним турніром України.

 Виступаючи перед учасниками змагань заступник міського голови Л.Сосна наголосила, що  міська  влада на чолі з міським головою С.К. Цапюком  підтримує розвиток спорту в Олександрії, свято шанує пам'ять про О.ОСкічка, який багато років свого життя віддав розбудові міста та приділяв велику увагу розвитку спорту в Олександрїі. О.Скічко свого часу професійно займався боксом (у 1964 р. став чемпіоном України серед молоді в своїй ваговій категорії, виконавши норматив  кандидата в майстри спорту, - авт.).

 Старший  син Д.Скічко  від імені родини подякував усіх організаторів за турнір, наголосивши, що подібні змагання стали вже традиційними і кожного разу (року) статус їх зростає, а також  підкреслив, що вкотре бачить знайомі обличчя - боксери стають більш мужніми, більш іменитими, а сьогодні вони приїхали, щоб вибороти призові місця, та побажав перемоги сильнішим.

Одним із організаторів змагань стала відома зернова компанія «Гермес-Трейдінг ЛТД»,  яку очолює середній син Олексія Омеляновича Юрій Скічко, що є структурним підрозділом групи  компаній  «УкрАгроКом» .

Сьогодні відбулися попередні бої, які визначать півфіналістів змагань, а завтра, з 12. 00-  півфінал,  у субот,у з 11.00 – фінальні бої. Нагородження буду відбуватися по ходу змагань.  

Зрозуміло, що олександрійці будуть вболівати за наших боксерів, яких тренує досвідчений тренер Юрій Грінер. 

Фотокореспонденція 

І.Мельник

         

Просмотров: 1282 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]