Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
11:45
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 5 » Стартувала «Солідарність»
15:13
Стартувала «Солідарність»

  4-го липня о 12.00 в ТЦ «Гранд плаза»  в офісі міськрайонного  виборчого штабу блоку Петра Порошенка  «Солідарність» відбулася прес-конференція для представників місцевих ЗМІ.  Метою такого зібрання стало офіційне відкриття роботи штабу «Солідарності», яка оголосила про початок виборчої кампанії депутатів до місцевих органів самоврядування. 

На презентації штабу були присутні голова міської партійної організації виборчого блоку Петро Порошенка «Солідарність» Сергій Коваленко та  голова  її районної організації А. Коломійцев.

 Зокрема, А.Коломійцев озвучив головне завдання «Солідарності» в підготовці до виборів депутатів райради, сільських  і селищних рад та їх голів, що відбудуться  25 жовтня поточного року.

- Сьогодні ми інформує, що  «Солідарність» розпочинає  свою роботу в Олександрійському  районі, яка має потужну команду однодумців, що здатна сформувати  загін активістів та виборчі дільниці. Ми виступаємо єдиною командою разом з міською організацією. Ми маємо досвід  успіху на попередніх трьох перегонах. У виборах 2012 року,  у 2014 – вибори Президента України Петра Порошенка та дострокові вибори народних депутатів восени минулого року. Знаємо, що наш успіх залежить не від обіцянок, які сьогодні будуть обіцяти інші політичні сили, а від тієї  повсякденної роботи яку виконували, виконуємо і будемо в подальшому виконувати, щоб люди на селі відчували, що їх життя, незважаючи на негаразди сьогодення, захищене, що вони мають роботу, соціальний захист.  Ми готові до будь-яких викликів, бо в нас є авторитет,  у нас є достойний лідер.

 С.Коваленко, як голова міської організації виборчого блоку Петра Порошенка «Солідарність», підкреслив про наступне:

- Ми відповідально  усвідомлюємо повноту і міру відповідальності надійного плеча Президенту України, парламенту, КМУ  в їх реалізації головного завдання – найняти на роботу керівників міста, району  та сільських громад обрати таких  менеджерів-управлінців та депутатів, щоб люди реально відчули, що лідери на селі не лише спланували завдання-обіцянки, які перед ними поставить громада, а в подальшому звітували про їх успішне та якісне виконання. Люди чекають  нових змін, нового життя. Той, хто заплямував себе у боротьбі про ти народу, проти учасників революції гідності, що привело до фактичної війни, хто закликав до протиправних дій, тому немає місця в наших рядах.  А ті, хто  чесно  виконував свої обов`язки громадянина України, хто стояв на захисті інтересів олександрійців, той має право  і  в подальшому відстоювати його інтереси.  Ми знаємо людей, ми знаємо, хто чого вартий, хто вміє працювати і ім`я українського  народу.  Яскравий приклад  наш губернатор С.Кузьменко, який своєю щоденною працею доводить, що  успіхи можливі при об`єднанні здорових політичних сил, патріотів, які разом працюють на розбудову області.

Стосовно питання майбутнього кандидата на посаду міського голови  Олександрії, то С.Коваленко наголосив, що це повинна бути людина, яку добре знають, яка має успіхи, яка може об`єднати  навколо  себе  міську громаду, яка має належний авторитет і повагу серед олександрійців.

-Ми  будемо працювати не числом, не кількістю членів «Солідарності», а народною підтримкою людей, які хочуть змін, які хочуть миру, повернення загарбаних територій,  які хочуть  соціального захисту, які бажають жити по-європейськи. У нас досвідчені люди в бізнес-еліті, в  політсилах на різних керівних посадах. Ми не примушуємо людей вступати в нашу партію. Головне мати активну життєву позицію, яка  спрямована на задоволення потреб людей. Найголовнішим сьогодні є створення нових робочих місць.  В Олександрії невдовзі буде створено 120 нових робочих місць.  Дати людям постійну роботу, соціальний захист  - це те про що щоденно йде мова і що ми робимо на рівні області.  Це в першу чергу стосується побудови підприємств переробної галузі, - наголосив С.Коваленко.

«Солідарність»  стартувала – вона чекає своїх однодумців, чекає  плідної співпраці.

І.Мельник   

Просмотров: 2039 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]