Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
08:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 14 » Спорт гартує, виховує і об’єднує
12:44
Спорт гартує, виховує і об’єднує

 У п’ятницю міська влада вітала усіх спортсменів, тренерів та викладачів  фізкультури і спорту міста з професійним святом – Днем фізичної культури і спорту. Урочистості  відбувалися на базі ДЮСШ №2, що відкрила свої двері після капітального ремонту.  Не було сказано скільки виховано чемпіонів світу, майстрів спорту (ми їх добре знаємо і так ), головне, що школу  відвідують понад 600 юних спортсменів, котрі через кілька років стають здоровими, сильними, примножуючи спортивну славу рідного міста.

Виступаючи перед кращими спортсменами  та викладачами спорту  Олександрії, міський голова С.К.Цапюк наголосив, що сьогодні  в місті створені належні умови для чемпіонських досягнень у багатьох видах спорту. Тренери, вчителі фізкультури розкривають та системно удосконалюють спортивний талант майбутніх переможців міжнародних і світових змагань. Олександрії є чим пишатись у спортивному русі, бо серед них чільне місце займає ФК «Олександрія», що представляє наше місто серед найсильніших команд  українського футболу, що безумовно, є візитною карткою міста.      

- Ще 10 років тому стояло питання: бути чи не бути спортивній школі? Місто взяло на свій баланс приміщення. Сьогодні – це гордість не лише міста. Приємно, що сьогодні черга дійшла і до спорту, його вдосконалення. Завтра наші спортсмени будуть представляти честь і гідність Олександрії на найпрестижніших змаганнях спорту.  Разом зі своєю командою однодумців, з батьками вихованців, юних спортсменів, разом з громадськістю, з тренерським складом, нам вдається здобувати перемоги.  Ми віримо в Україну, ми віримо в нашу достойну молоду зміну. 600 вихованців школи – це майбутні чемпіони, це здорова нація, це культура і виховання.

А далі пішли нагородження Почесними грамотами та Подяками кращих тренерів, викладачів фізкультури і спорту та спортсменів:  І.Костиря – директор ДЮФК «Аметист»,  В.Ярошевський,  заслужений тренер України -  віце-президент  федерації  України з рукопашного бою ( «Захист»),  С.Слинько- керівник СК «Спарта»( кіо кушинкай карате),  А. Петрунін -тренер-викладач з футболу ДЮФК «Аметист- 2001» та ін.  Серед  учасників спартакіади школярів відзначено грамотами  управління освіти, молоді і спорту  за зайняте 1-е місце -  ОНВК «ЗНЗ I-II ступенів №17 – ліцей», за друге місце -  НВК «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа», за третє – НВК «ЗНЗ   I-III  ступенів №9  - спеціалізована  школа». У перервах між нагородженнями відбувалися показові виступи юних спортсменів: гімнасток, каратистів, спортсменів з рукопашного бою.

І хоча в майбутньому  не всі стають спортсменами, більшість з них не забуває про фізичний гарт  і в дорослому житті.  День фізичної культури і спорту  своїм святом може вважати кожен з нас.  Це свято покликано  сприяти відродженню масового фізкультурного  руху, утвердженню здорового способу життя, згуртуванню усіх, кого зігріває спортивний азарт.   

І.Мельник

Просмотров: 1010 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]