Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
21:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 15 » Списки виборців, або «мертві душі»
14:29
Списки виборців, або «мертві душі»

Прийшлося допомагати дружині рознести запрошення виборцям на участь у позачергових виборах народних депутатів  України, які  відбудуться 26 жовтня  2014 року. Запрошення слід було вручити  мешканцям буд. 136  по пр. Леніна (колишній гуртожиток вугільників).

Не знаю, хто складав списки, хто робив перепис громадян, поквартирний облік, але ті недоречності, що були виявлені зі складання списків (державний реєстр) виборців по м. Олександрія, не витримують жодної критики.

По-перше, не були видані всі запрошення. По-друге, мешканці тих чи інших квартир роками не проживають –  більшість виписана, дехто помер. Найсмішніше (який абсурд, безглуздя, безвідповідальність ), коли ми завітали до однієї із квартир. Вручили  запрошення і тут почули : «Вибачте, але моєму сину всього 13 років, а він у мене вже втретє запрошується на вибори. Я вже ходила до державного реєстратора і говорила, що ви помилково вписали, що він 1964 року народження. Мені всього 35 років. Хіба можна так безвідповідально відноситися до своїх обов’язків».       

Що ми могли відповісти, коли інша жіночка заявила, що чоловіка  вже 5 років немає, як помер, а  його запрошують на вибори.

Багато квартир зачинені наглухо – люди роками не з`являються – виїхали  на заробітки хто куди…В інших  вже прописані ніші люди, але їм немає запрошень. Кілька квартиронаймачів зустріли з криками, образливими словами на адресу сьогоднішньої  влади та кандидатів.   Люди втратили роботу – колишні вугільники, не виплачені борги із зарплатні по «Енерговугіллю»… Інші – кажуть, що  політиканів цього разу так багато пнеться у депутати. Нехай зайдуть до гуртожитка… Бояться…  Ці люди на вибори не підуть. 

А треба щоразу перед виборами звіряти списки по місцю реєстрації (паспортні столи, з юстицією -акти про смерть), і тоді б не було нарікань з боку людей.   

Спецкор.          

Просмотров: 499 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]