Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
19:00
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Март » 12 » Сьогодні Приютівка попрощалась з Д.Хрієнком - воїном АТО
14:09
Сьогодні Приютівка попрощалась з Д.Хрієнком - воїном АТО

9 березня при виконанні бойового завдання загину 29- річний мешканець Олександрійщини – смт Приютівки Денис Іванович Хрієнко. Військовослужбовець  24-ої бригади підірвався на розтяжці – гранаті. Спершу він отримав поранення, а коли відповзав в бік – спрацювала ще одна розтяжка- граната. Що і забрала життя молодої людини.

- Свого  часу він закінчив Приютівську ЗОШ I-III  ступенів. Дуже вихований і ввічливий учень. Тактовний, спокійний. Такі учні надовго залишаються в пам`яті педагогічного колективу, - сказав про свого учня директор школи В.Правий. – Непоправна втрата для рідних, для всіх мешканців селища.

 Музичний керівник селищного Будинку культури П.Завідчак відмітив, що хлопець був дуже доброї вдачі, скромний, щедрий, уважний до інших.

- Він виріс у мене на очах. Такі діти святі, бо вони за своє коротке життя відмічалися лише позитивними вчинками. Залишилась мама, дружина  та 4-річна донечка Полінка…

 Денис Хрієнко після закінчення школи, закінчив СПТУ №7 за спеціальністю будівельник (газоелектрозварник). Працював у будівельній бригаді на цукровому заводі. А останній  рік перед мобілізацією на початку березня 20015 року – старшим працівником  по догляду за тваринами  на МТК «Петриківське молоко» ( ТОВ «УкрАГроКом»).

Як сказав його колишній однокласник Ігор: «Денис не пас задніх. Принесли з селищної ради повістку – він відразу пішов у військкомат. Один був у мами, залишилась малолітня донечка,   дружина безробітня…»

Народився Д.І.Хрієнко 3 липня 1986 року – загинув 9 березня 2016 року. Відспівали Дениса в місцевій церкві селища, поховали  на селищному кладовищі. В кінці березня мав повернутися до мирного життя. Герою слава!

На похорони прибув народний депутат України А.І.Кузьменко, керівники виробничих підрозділів ТОВ «УкрАгроКом» на яких  працював загиблий воїн, керівництво Олександрійської  РДА, представники військкомату, ветерани-афганці, представники міської ради.

  

Просмотров: 1436 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]