Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
14:13
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 27 » Симпатії виборців
15:01
Симпатії виборців

Частина  3 (хроніка з життя однієї з виборчих дільниць)

 Вибори – це  вибір  кращого завтра.  Кому віддати свій голос – свої сподівання і здійснення  бажань. Перманентність  виборчого процесу в останні роки стала  закономірністю  їх  достроковості – припинення повноважень одних депутатів і набуття іншими.  Сьогоднішні вибори в нашому окрузі продемонстрували  курс  обраний Сергієм Кузьменком  2 роки тому  - створення нових робочих місць,  гарантування  робочого місця та  перспективність  розвитку аграрного.   Тому і  сьогодні, коли  до парламенту вирішив піти  його батько Анатолій Іванович Кузьменко, у більшості  виборців не було сумніву  за кого віддати свій голос – за продовження  розбудови  села аграрного сектору…

  11 кандидатів стали в ряд у погоні  за мандатом депутата.  Короткий термін  перегонів все ж виявив  цілу купу нечесності, медійного бруду, що «виливався» на голови сильніших.  Шлях  порядності, чеснот і непідкупності пройшов гідно Анатолій Кузьменко. Його зустрічі з виборцями носили конструктивний,  творчий,  діловий характер, що ніс в собі  конкретні дії.

Намагання ж опонентів зводились  до необґрунтованих заяв, звинувачень на адресу того, хто  своєю працею, досвідом і розумом довів, що тільки, коли вкладаєш всього себе. Не жалієш ні часу, ні сил, лише тоді будеш мати успіх у намічених планах.

 Тому не дивно, що виборці дільниці № 350 760  проголосували за Анатолія Кузьменка. І прийшли вони на вибори заради  того, щоб  дати віддячити кандидату за його працю.

 Кількість голосів  виборців, поданих за кожного кандидата  у народні депутати України одномандатного виборчого округу, має  таку  картину:

 В.Дожджанік набрав  60 голосів

А. Дорофеєв – 110

І.Жилка -7

В.Журавльов – 40

А.Кузьменко – 287

І.Лавренов -22

А.Логвин -37

В.Медвідь – 52

В.Пікулін – 194

О.Плохов – 26

С.Ратенко – 45.

Гадаю, що таке співвідношення  буде і  по інших  виборчих дільницях

І.Мельник .             

Просмотров: 489 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]