Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
05:20
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Март » 31 » Шлях до перемоги. Початок. Далі буде
19:56
Шлях до перемоги. Початок. Далі буде

Іван Мельник, 31.03.14.18.55

 Країна  стоїть на шляху обрання нового курсу суспільно-економічного  розвитку.  Який  шлях оберуть українці  - кому довірять  свою долю  і право управляти, від того і буде залежати  подальше його життя. Він так вирішив, коли на Майдані сказав рішуче  «Ні»:  свавіллю, все ненажерливій корупції в вищих коридорах центральної влади,  коли правоохоронні  органи були церберами в казнокрадів, а народ рахували за бидло. Чесність і порядність на місцях присікалася – такі керівники ставали неугодними…  Прийшов час змін, якщо судити з огляду  на сьогоднішній день, то народ ще не відчув справжнього полегшення.  Декларації, люстрація, арешти посадовців, обшуки, невиправдані звільнення з роботи керівників-господарників – це не що інше, як  відвести від головного, – що буде з робочими місцями, соціальними гарантіями, економікою. Зрозуміло, що технічна влада сьогодні готує підґрунтя  для майбутнього Президента. Тому, вся передвиборна програма кандидатів на найвищу посаду в Україні  буде побудована на жорстокій критиці, обструкції  колишньої  влади.  Але будуть і такі кандидати, які  абстрагуються від звинувачень попередників, бо розвал економіки країни це не наслідок одного чи кількох років, це процес який тягнеться  вже друге десятиріччя. Але і в цьому хаосі сталися менеджери-управлінці, які  побудували нові підприємства, створили десятки тисяч нових робочих місць, які успішно сьогодні працюють.

Вчора сплив останній день, який дозволив кандидатам зареєструватися в ЦВК. Цим правом  скористалися  46 кандидатів ( 38 - самовисуванці, 8 – від партій, 7- зареєстровано,  12- вже відмовлено в реєстрації через  відсутність повного пакету документів, 27  - на розгляді в ЦВК до 4 квітня,і гадаю, що вони будуть зареєстровані, - авт.).У виборах Президента України  2010 року прийняло участь 18 кандидатів. Подивимося чи кількість цього разу буде більша , чи ні.   Усі ці люди достойні, щоб саме їх обрали виборці. Боротьба буде дуже жорсткою, на великих швидкостях маневреності, різких поворотів і неочікуваних заяв, дій та їх наслідків. Такої зацікавленості, жаги до президентства давно не було. Це виклик народу. От тільки чи зможе він серед такої солідної кагорти віддати голос за справді народного, ділового, освіченого реформатора. 

Перша така ластівка вже прозвучала з вуст лідера «Удару»  В.Кличка, який першим заявив, що буде балотуватися на пост Президента України,  а  в неділю  на  партійному  з`ізді заявив, що  віддає перевагу  Петру Порошенку, а сам буде змагатися за крісло міського голови Києва (третя посада в країні, - авт.).  «Солідарність»  Порошенка і «Удар» Кличка будуть працювати на  обранні  Президентом України П.Порошенка.

Петро Порошенко – знаний та  успішний бізнесмен-новатор, засновник ряду нових сучасних підприємств  харчової промисловості, продукція  яких на рівних  конкурує на міжнародному європейському ринку. Шоколадна  імперія «Рошен», «5-й канал», великі земельні наділи на батьківщині – Вінниччина – це приклад титанічної праці, яка дає можливість динамічно розвиватися області.  Петро Порошенко пройшов шлях від міністра економіки до міністра закордонних справ.  Виділяється з поміж інших  своєю   високою освіченістю, знанням кількох мов, вихованістю, культурою, стриманістю та виваженістю в поглядах і діях.  Знаний в Європі, як дипломат високого рівня. Гадаю, що особливих закидів у  недобропорядності  за ним  не помічено.  Він досить впізнаний широкій аудиторії українців. Тандем з  Віталієм Кличко – це неабияке підсилення позицій в гонці за президентське  крісло.  Такий хід  став для багатьох  кандидатів неочікуваним.  Порошенко буде одним із трьох потенційних лідерів у гонці за найвищу посаду в державі. Він перш за все – економіст. Він буде відстоювати процес індустріалізації країни ( побудова нових підприємств). Модернізація. – яку більшість кандидатів вбачає головним чинником  - це шлях в нікуди.  Його позафракційна діяльність, членство депутатів у ній,  які мають успіхи в бізнесі, і авторитет у виборців – здебільшого представлені  депутатами, які здобули довіру в мажоритарних округах. Хтось може заперечити, що вони використали бренд партії. Скажу відверто, маючи великий досвід у  політиці ( з 1989-го, - авт.), що якби вони не йшли під тим чи іншим цим брендом, то  їх результати були набагато кращі. Це вони стали щитами на яких депутати від партій в`їхали в парламент, не пропустивши опозиційних кандидатів.  Зрозуміло, що такому депутату  виборці повірять і підуть за ним в обранні нового очільника країни.  

 Юлія Тимошенко – політичний лідер ВО «Батьківщина», прекрасний оратор з харизмою впевненості та безспірного переконання. За плечима Тимошенко великий бізнес, велика політика і шлейф скандалів, які привели її до тюрми.  933 дні бути поза межами свободи, коли треба було осмислити все своє попереднє життя, свою поведінку, світогляд  і бачення завтра розвитку країни, це те, що сьогодні буде на користь кандидату . Ю.Тимошенко  опиратиметься у своїй передвиборній агітації  на народні маси, що на її думку є резонатором і  індикатором майбутніх змін.  Кандидат вбачає свою головну діяльність на поверненні Криму, на зростанні  соціального захисту населення, на європейських цінностях справжньої демократії,  на знищенні корупції. Думаю, що вона буде стояти на створенні  Уряду народної довіри.

Анатолій Гриценко – один із аргументованих політиків. Його попередня діяльність на посту міністра оборони була направлена на створення боєздатної армії. Він першим сказав правду про стан вкрай негативної боєздатності наших збройних сил.  Він і пішов з посади  через байдужість влади до проблем  армії. Його легко слухати, бо він говорить мовою народу.  Він не боїться правду сказати  своїм союзникам, друзям і однодумцям.  Він завжди оперує фактами, він є апологетом своїх думок і умозаключень, що ґрунтуються на глибокому аналізі сьогодення. Його аудиторія – виборці центральних областей України, воїни,  колишні  військовослужбовці, хто  пам’ятає його, як борця за військових.

Просмотров: 546 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]