Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
02:47
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 20 » Ще на одну професійнук команду невдовзі збагатиться наш сусідній район
22:50
Ще на одну професійнук команду невдовзі збагатиться наш сусідній район

Футбольне життя не стоїть на місці - на зміну одним командам приходять інші. Відійшли в історію   самобутній «Кривбас» - його місце зайняв «Гірник»,- і вже в першій лізі.  У Тернополі  дві команди. «УкрАгроКом»  об`єднався з «Олександрією».  Полтавщина представлена вже трьома командами: «Ворсклою», «Полтавою» і  «Гірником- Спорт»; повернулась у першу лігу дніпродзержинська «Сталь»;  витримали  «шторм»:  миколаївці, буковинці, тернопільчани. Відроджуєтьяс футбол у Черкасах.

Становиться. Починає рухатись у напрямку професійного футболу і  наш сусід – Петрівський район. Вірніше його представник  - відома агрофірма «П`ятихатська, яка кілька років тому  створила футбольну команду з однойменною назвою. Базується клуб  на центральній садибі агрофірми в  с.Володимирівка. 

І буквально днями петрівчани стали свідками не лише відкриття нового футбольного стадіону з красивою назвою «Інгулець», а й переможного матчу  ФК «АФ П`ятихатська» над «Арсенал-Київ» у Кубку України серед  аматорів.

Ось я в  райцентрі Петрове – на стадіоні «Інгулець». Вражає розмірами футбольна площа  на якій в центрі розташоване велике футбольне поле, центральна трибуна на 1500 місць, роздягальні з душовими  кабінками,  суддівська кімната, коментаторська, кімната медсестри, центральна ложа, туалети… Все робиться стосовно вимог акредитації стадіонів під другу лігу. Сьогодні ведуться роботи по встановленню освітлення, табла; завершуються оздоблювальні роботи ззовні та на території стадіону. Поле в ідеальному стані.Всі роботи по догляду за зеленим газоном ведуться згідно правил спеціальної агрономіі.  

Президент клубу Олександр Поворознюк закоханий в футбол, він зробить все, щоб ніхто сумнівався, що в кінцевому задумі по оформленню стадіону, відвідувачі футбольних баталій побачать, справді, сучасний футбольний комплекс, що буде радувати всіх, хто вболіває за своїх, що стане для петрівчан одним із найулюбленіших місць відпочинку, якщо не головним. Нехай усі задуми, які направлені на об`єднання людей навколо спорту, що радує перемогами, вселяє оптимізм і віру в краще завтра, де буде мир і спокій, де буде місце масовому  культурному  та комфортному відпочинку. Віриться, що великий футбол невдовзі стане  величною окрасою мальовничої неповторної Петрівщини.    

Іван Мельник 

Просмотров: 446 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]