Поздравляем Вас Гость
Вторник
23.04.2024
20:00
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 13 » С.Микицей не буде гаяти час...
19:59
С.Микицей не буде гаяти час...

Гравець "Олександрії" Станіслав Микицей в ефірі програми "Великий футбол" на каналі "Футбол 1" розповів про вживання заборонених препаратів та дискваліфікацію від футболу на 1,5 роки.

-Рік тому, коли помер мій батько, у мене почалися симптоми: запаморочення, потемніння в очах, прискорене серцебиття. Я вирішив, що це особисте і не варто виносити на публіку. Невідомо, як лікар сказав би про це тренеру. Можливо, з огляду на мої проблеми, коуч боявся б мене виставляти.

Коли я звернувся до терапевта, моя кардіограма виявилася не дуже втішною, і мені порадили таблетки для підтримки серцево-судинної системи. Я пив їх все літо і мені стало краще. А в листопаді довелося почати новий курс. Я консультувався з лікарями в Дніпрі, і мені сказали, що це не допінг. Я ніколи в житті не намагався щось нарощувати або стимулювати - просто хотів допомогти своєму здоров'ю. Помилкою було те, що я приховав це.

Якби дали 4 роки - можна було б уже закінчувати кар'єру. Як мені сказали в клубі, якщо я приймав допінг - краще не брехати. Якщо йти назустріч слідству, термін можуть зменшити до двох років, а то і менше. А за цей час, мені потрібно чимось себе зайняти, але не забувати підтримувати форму. Не завадило б отримати тренерську ліцензію – на майбутн", - сказав Микицей.

Просмотров: 1350 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]