Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
04:49
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 12 » С.Кузьменко відправив чергову допомогу землякам, що перебувають в зоні АТО
19:06
С.Кузьменко відправив чергову допомогу землякам, що перебувають в зоні АТО

Мій співрозмовник  голова  спілки Громадської організації «Олександрійська районна спілка  ветеранів війни в Афганістані (воїни-інтернаціоналісти) Валентин Кондрескул.

- Днями  члени Вашої  спілки перебували в зоні АТО, доставивши допомогу воїнам, що ведуть бойові дії в зоні АТО. Розкажіть, будь ласка, більш детально. 
- Все правильно.  Члени нашої спілки діють цілеспрямовано, відшукуючи такі  гострі моменти нашого життя, де потрібна найбільша наша  участь та допомога тим, хто її потребує невідворотно.  Ось і цього  разу на пропозицію допомогти воїнам-землякам миттєво відгукнувся народний депутат України від нашого округу  Сергій Анатолійович Кузьменко. У понеділок ввечері відбулася з ним розмова  стосовно допомоги землякам, що сьогодні знаходяться на передових рубежах захисту нашої держави, а вже  в п’ятницю було завантажено понад тонну висококалорійних продуктів харчування  та предметів особистої гігієни для земляків з 3-го полку спецназу, що дислокується в Кіровограді. Зокрема, для батальйону, в якому проходять службу і олександрійці. Як не  сумно і  не скорботно, але саме в цьому полку загинув і М. Бендеров кілька тижнів тому. Є загиблі і поранені... Бійці розвідки по кілька груп постійно знаходяться  на бойових  завданнях. Перебували  ж ми за кілька десятків кілометрів від Донецька.  
- Зустріч, звісно, що була радісна і бажана.
- З великою радістю нас зустрічали воїни-земляки. Нагодували, дали час для відпочинку, Багато розповідали про бойові дії. Показали нам трофейний КАМАЗ з трьома  ведучими мостами. Броньовані борти, скло кабіни. Кулі автомата АК не пробивають цей автомобіль. Ось як підготувалися  вороги проти України.  Також почули про випадок, коли бійці батальйону потрапили в оточення. Закінчились боєприпаси, вода, їжа.
Як доправити бійцям все необхідне? Було прийнято рішення, що  вантаж буде скинуто з літака. Була встановлена затримка на парашутах на 5 секунд. Вантаж благополучно приземлився  в межах стометрового  квадрату. Перш ніж відправитися в  дорогу, ми спочатку  мали зустріч з командуванням полку в Кіровограді, де отримали дозвіл та завантажили ще один  мікроавтобус продуктами харчування (в обласному центрі була проблема з транспортом, щоб відправити продуктовий вантаж  у зону АТО, - авт.).
Воїни-інтернаціоналісти вдячні С.А.Кузьменку за активну підтримку  воїнів, що сьогодні перебувають в зоні АТО. Наше бажання і порив був повністю підтриманий: від вантажу,  транспорту,  і до забезпечення ПММ.    

І справді, приходять на думку  слова С.А.Кузьменка, що треба завжди бути там,  де потребують твоєї  допомоги. Нещодавно 20 пар сучасного обмундирування від народного депутата  було передано нашим воїнам-землякам. Поперед цього 9 бронежилетів. І це тільки мала частина тієї  великої роботи, яку робить С.Кузьменко разом зі своїми друзями для воїнів, що сьогодні перебувають на гарячих військових рубежах Східної  України.

Іван Мельник

Просмотров: 466 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]