Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
02:35
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 16 » С. Кузьменко: "Я виконаю будь-яке рішення Президента України"
21:30
С. Кузьменко: "Я виконаю будь-яке рішення Президента України"

По телеканалам  пройшла інформація про те, що А.Яценюк ініціював перед Президентом  України Петром Порошенком питання про звільнення С.Кузьменка з посади  голови КОДА. Люди хочуть почути, що ж насправді  відбувається?  Прем`єр-міністр використовує такі заяви напередодні  виборів – заради красного слівця – свого рейтингу. У боксі це означає наступне: коли бояться  сильнішого, то б`ють нижче пояса. Якось не складається  арифметика, то А.Яценюк подає кандидатуру С.Кузьменка Президенту України,  то через місяць – ініціює про звільнення. Права рука не знає, що робить ліва. Чи може хтось сильніший  «штовхає» Прем`єра на Президента?  Подаємо коментар нині діючого голови КОДА Сергія  Кузьменка відсьогодні:

- Я є головою облдержадміністрації, тому коментувати заяви Прем`єр-міністра мені некоректно. Я не є учасником виборчого процесу, я не є кандидатом, а, власне, Прем`єр – міністр сьогодні є активним учасником виборчого процесу. Тому, я сьогодні виконую ту функцію, яку мені довірив Президент. Власне  відповідаю, що в Кіровоградській області було все спокійно, у тому числі, щоб і парламентські вибори пройшли без порушень, пройшли  з можливістю людей вільно прийти на виборчі дільниці і віддати свій голос за ту чи іншу партію. Сьогодні ситуація заполітизована, тому ще раз не хочу коментувати  слова Премє`ра.  Я є народним депутатом, який разом з 231-ма депутатами віддав свій голос за прийняття ЗУ «Про люстрацію».  Коли ми приймали цей закон, то мали на увазі  очищення  влади від корупціонерів, від злочинців, від тих, хто зраджував Україні, від тих людей, які зраджували людям. Така була мета цього закону. Так відбулося, що сформували зміст закону  вже після того, як за нього проголосували. І те, що він сформульований таким чином, що одна частина повинна стати ізгоєм, а інша, - яка добросовісно працювала, багато років на державній службі, повинна  виїхати з України, повинна бути люстрована. Я з цим не повністю погоджуюсь. Тому, що, принаймні, я особисто гордий, що 2 роки працював головою Олександрійської райдержадміністрації  з 10-го по 12-й рік.  У мене була класна команда. З цією класною командою ремонтували дитсадки, школи, будували спортмайданчики, дитячі  ігрові майданчики, займалися газифікацією населених пунктів. У 2012-му  році  люди дали оцінку моєї роботи – 70% мешканців Олександрійського району проголосували за Сергія Кузьменка як за народного депутата. Люди сказали: "Так,  Сергію, ми беремо тебе на роботу". Оце я вважаю і є народна люстрація, коли люди тебе оцінили.  А те що зараз відбувається, вважаю, що це певні передвиборчі технології, в тому числі, коли одні люди намагаються відтиснути  з активного життя інших. Це моя особиста позиція. Є порядок. Президент України має всі можливості як призначати,так і звільняти голову облдержадміністрації так і району. Безумовно, я буду виконувати любе рішення, яке прийме Президент України, - наголосив по закінченні Сергій Кузьменко.    
А це вже відгуки людей на  заяву Прем`єр- міністра. Арсенію Петровичу, напевно, призабули про те, що згідно ЗУ "Про місцеві державні адміністрації"( Ст. 8, ч. 2): "Голови місцевих державних адміністрацій призначаються на посаду Президентом України "за поданням Прем'єр-міністр а України на строк повноважень Президента України". Як, Ви вважаєте, чи підставили 16 вересня 2014- го  року Петра Порошенка, як Президента України, коли подавали кандидатуру С.А. Кузьменка на посаду саме голови КОДА? Це більше схоже на провокацію перед виборами? Мета зрозуміла – підвищення рейтингу «Народного  фронту»? Чи не так!? Вибрав день у день.

І.Мельник

 

Просмотров: 508 | Добавил: wernega | Рейтинг: 3.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]