Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
09:46
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 6 » С.Кузьменко: «До влади повинні приходити молоді, креативні і відповідальні керівники»
14:01
С.Кузьменко: «До влади повинні приходити молоді, креативні і відповідальні керівники»

Сьогодні о 10. 00 губернатор Кіровоградщини С.Кузьменко, по гарячих слідах, після Указу Президента України про призначення  головою Олександрійської районної адміністрації приїхав особисто представити активу Олександрійщини  нового голову  районної державної адміністрації Андрія Коломійцева. У залі засідань райдержадміністрації  зібралися: міський голова С.Цапюк, керівники структурних підрозділів  РДА та райради, державних установ, прокурор району, начальник міліції, воєнком, депутати райради, керівники сільгоспвиробництв, голови сільських та селищних рад, представники ЗМІ.  

Губернатор С.Кузьменко у вступному слові наголосив:

- Захистити країну, її унітарність, захистити людину – це головне завдання поставлене перед органами влади - держслужбовцями всіх рівнів  Президентом України та Урядом до неухильного виконання.  Усі разом: влада, волонтери, єдиний народ ми в змозі забезпечити мирі спокій  у країні.   Таких  викликів, які ми зараз переживаємо не було за всі 24 роки нашої незалежності.  Ми повинні бути згуртованими та відповідальними, щоб наші діти жили в європейській  мирній Україні. Президент України прикладає максимум зусиль, щоб зупинити цей жах, що сьогодні коїться на Донбасі. Наше завдання, щоб кожен керівник структурних підрозділів на своєму робочому місці перевірили стан захисних споруд  або обладнали їх. Нам треба захистити людину, щоб у кожному медичному закладі був запас ліків для надання допомоги. Уряд вперше  в своїй історії  існування  заклав у бюджет - 2015  90 млрд. грн. Велика сума, але і її не вистачить  для забезпечення  потреб армії. Тому, звертаюсь вкотре до керівників  підприємств, організацій, установ, до волонтерів, до небайдужих людей до долі  України: захистимо нашу країну, - будемо жити в процвітаючій країні, - відмітив у вступноум слові Сергій Анатолійович.

Щодо призначення нового очільника району, губернатор подякував  в.о. обов`язки Юрію Ковалю, котрий на протязі майже року працював на благо розвитку Олександрійщини. Це було і  виконання  планових показників, і  всіляка та всебічна допомога  військовослужбовцям, що перебувають в зоні АТО.  Керівник області запевнив, що досвід Ю.Коваля не залишиться не поміченим  владою.     

- Президент України в своїй діяльності ставить пріоритетними питання кадрової політики. До влади повинні приходити молоді, креативні керівники, котрі користуються повагою громади, вміють керувати людьми та знають, що таке державна служба, відповідальні займаній посаді на виконання економічно-соціальних питань в районі. Мені приємно сьогодні зачитати розпорядження Президента України про призначення  головою  Олександрійської  адміністрації  А.О.Коломійцева. Я впевнений, що раніше ним набутий  досвід  управлінця  та керівника  одного із підрозділів крупної компанії стане великим  підспір`ям  у подальшому розвитку Олександрійщини, він здатен  відповідально вирішувати   покладені на нього завдання, - підкреслив губернатор.

Слова - привітання  прозвучали з вуст голови райради М.Бойка, який  відмітив, що  А.Коломійцев добре  знана людина в  районі; він свого часу в 2005-2010 роках вже працював заступником  голови РДА. Заслужив авторитет і  повагу за працьовитість і  відповідальність. Тому, громада району схвалює рішення обласної влади, підтримане Президентом України щодо призначення  А.Коломійцева.

У свою чергу, новий керівник району – Андрій Коломійцев, сказав:

 - У такий складний та невизначений  час усі мої дії, досвід, праця будуть направлені на гарантування  дотримання та виконання конституційних прав по захисту громадян, людини праці, на захист  суверенності України.  Знаю, що район  покладає на мене  великі надії – я не підведу. Країна живе у військовий час, коли слід консолідуватися навколо  виконання Програми Президента України 2020, що є стратегією і тактикою до  планомірного зростання економічно-соціального  благополуччя України та мешканців Олександрійщини.
   По завершенні очільник області ще раз наголосив на тому, що Олександрійщина була є і буде  прикладом для наслідування, як креативний район, що постійно економічно розвивається, створюючи нові робочі, що дають змогу давати людям гарні речі.
- Я вірю в Олександрійщину, яка показує як потрібно сьогодні працювати і жити. І хай Господь бог нам буде надійною підтримкою у нашій роботі, - наголосив С.Кузьменко.

 І.Мельник               

Просмотров: 1121 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]