Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
02:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 23 » С.Кузьменко, 15 січня 201 4 року, Євромайдан: "Наш шлях - Європа"
12:10
С.Кузьменко, 15 січня 201 4 року, Євромайдан: "Наш шлях - Європа"

"РК» ("Рідний Кіровоград") взяв ексклюзивний коментар у нового очільника області Сергія Кузьменка. Ми попросили голову ОДА відповісти на основні звинувачення активістів кіровоградського Євромайдану щодо приналежності до одіозної «Партії регіонів», участі в кіровоградському Антимайдані 26 січня та організації тітушок, а також голосування за диктаторські закони 16 січня.

- Я завжди вважав, що Україна повинна йти європейським шляхом розвитку. І був переконаний, що зможу посприяти їй у цьому, оскільки «Партія регіонів» декларувала курс на євроінтеграцію», - зазначив він стосовно вибору партії. – «Рішення переглянути ці плани, що привело до відомих подій, приймали за всіх нас кілька людей на чолі держави, і я до цього не маю жодного стосунку».

- Я не знаю Антимайдан то був чи ні, для мене було важливим інше. Я звертався до людей з обох сторін і закликав до порозуміння, просив припинити протистояння», - запевнив Сергій Кузьменко. – Ні до яких тітушок я не маю жодного стосунку, окрім того, що того дня був у Кіровограді на площі. -Щодо законів 16 січня, то того дня в Парламенті відбулася величезна маніпуляція. Ми прийшли голосувати за бюджет, ні про які інші питання в порядку денному нам не повідомляли. І коли ці закони поставили на голосування, ми не знали, що вони з себе представляють. І тут в залі, при чому не без допомоги тодішньої опозиції, почався справжній хаос. Я, як і багато інших депутатів, не голосував, але результати оприлюднили абсолютно протилежні, - стверджує новопризначений голова ОДА.

Додаток : Скажу  більше, що жодного разу  я не бачив С.Кузьменка на антимайдані біля стін парламенту, а ось на Євромайдані я його зустрів, чому є свідчення цієї фотосвітлини зробленої  15 січня. Тоді він нам саказав наступне:

- Все буде добре. Бюджет  завтра буде прийнято - це найголовніше для країни, її мешканців,  щоб вчителі, медики, бюджет  вчасно отримали зарплатню. Наш шлях - Європа - це однозначно, щоб не відбувалося завтра в стінах парламенту.  Народ не перемогти. Ви самі бачите.

Задавати питання, щоб почути більш детальні  коментарі того сьогодення з точки зору "за" і "проти" київських подій, було недоречно  - в  його кількох реченнях все стало зрозумілим.

Багато хто хотів би тоді побачити його на антимайдані, але С. Кузьменка там жодного разу не було. 

І.Мельник

Просмотров: 431 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]