Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
17:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 30 » С.Кульга: "Наша допомога постійна"
22:07
С.Кульга: "Наша допомога постійна"

  Ніщо так не цінується, як чуйність і благородство, милосердя і переймання проблемами громади. Нехай Божа благодать завжди буде супутником на шляху благодійників, яким болить, і які хочуть змінити ситуацію в нашій  медичній галузі на краще.     

30 грудня до поліклініки центральної міської лікарні №1 прибула чергова благодійна медична допомога від небайдужих до рідного міста городян. Волонтер Сергій Михайлович Кульга добре знана в Олександрії людина-волонтер. Протягом останніх років активно веде роботу по матеріальній допомозі учасникам АТО, лікарням міста. Разом зі своїм сином Михайлом, який вже 10 років проживає в Данії, займаються благодійницькою діяльністю.

- У черговий раз до поліклініки прибув вантаж гуманітарної допомоги з Данії. Цього разу доставлено 6 багатофункціональних тумбочок для хворих, кілька шаф  для буфету та 20 комплектів спецодягу. На черзі, – після новорічних свят, прибуде вантаж зі спеціальними ліжками, стільцями та шафами та ще різні медичні меблі.  Крім цього, нами доставлено спеціальне ортопедичне ліжко для тренера з велоспорту  А..Жежері,  який влітку отримав тяжку травму спинного мозку і сьогодні прикутий до ліжка. Завезли ліжко до квартири, а також продукти харчування. Мені хотілося б згадати добрим словом та щиро подякувати благодійника з Данії  Медсена Дена, 82-х річну небайдужу до проблем українців людину, яка всіма своїми силами переймається, щоб рівень українського медичного обслуговування був на достатньому рівні.

Попередньо доставляли бинти, інструментарій в реанімаційне відділення, системи переливання крові, простирадла, подушки, палатки, спальники… Слава  Богу, що відтепер немає проблем з митницею, як це було раніше, коли місяцями доводилося чекати коли ж дадуть добро на розмитнення та ввіз. Зараз за  7 днів проходить вся процедура розмитнення обладнання, що стосується до медичного переліку, - наголосив С.М.Кульга.  

Завідуючий господарською частиною поліклініки  ЦМЛ №1 Сергій Бурда відмітив, що така допомога є вчасною і дуже потрібною. Тумбочки будуть передані на амбулаторії Димитрового і Пантаївки. Від імені адміністрації та пацієнтів подякував С.М.Кульгу за систематичну допомогу лікарням Олександрії.

   І.Мельник                          

Просмотров: 1392 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]