Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
20:07
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июнь » 12 » С.А.Кузьменко: «Міць держави народжується сьогодні»
09:12
С.А.Кузьменко: «Міць держави народжується сьогодні»

  На протязі трьох днів учні 10-х класів усіх 11-ти шкіл Знам`янського району та  6-ти з Олександрійського (Недогарська, Новопразька, Добронадіївська, Червонокам`янська, Косівська та Головківська ЗОШ I-III  ступенів) у с. Водяному Знам'янського району на базі філії Укрцентркадрилісу «Чорноліська лісна школа»  було організовано табір військово- польових  зборів. Для 50 учнів зі Знам`янського району та 24 учнів з Олександрійщини ці три дня стали справжнім випробуванням на зрілість, фізичну витривалість, готовність до суворих буднів армійської служби, що невдовзі чекає на цих юнаків. Військові інструктори  дали хороший урок майбутнім захисникам  України:  навчання стрільбі, рукопашний бій, маскування, відпрацювання бою, військової розвідки з проведенням спецоперацій по визволенню захоплених у полон…

11 червня по завершенні навчань свої нові знання та вміння  з військової підготовки учні продемонстрували голові ОДА С.А.Кузьменку, голові Знам`янської РДА Ю.О.Гугленку та Олександрійської РДА А.О.Коломійцеву. Вишкіл юнаків у різних вправах продемонстрував несхитну віру в те, що майбутня  українська армія  має хороший резерв.

- Я вдячний  організаторам та кураторам військово-польових зборів в особі голови Кіровоградського осередку федерації панкратіону України О.Вєтрову, керівнику  військово-польових зборів В.Стукалу та особлива подяка військовослужбовцям 3-го полку спецпризначення за допомогу провести  заняття з військових вправ.  Це в сьогоднішніх умовах надзвичайно важливо, щоб наша молодь була патріотично вихована і фізично здорова, бо наша держава змушена захищати себе від зовнішнього агресора, і кожен чоловік має вміти, і знати, як дати відсіч ворогу. Сьогодні ми формуємо надійного майбутнього воїна-захисника України, - відмітив  губернатор.

   У імпровізованій прес-конференції очільник Кіровоградщини відповів на ряд запитань журналістів. Зокрема, губернатор ще раз відзначив роль і місце подібних зборів на майбутнє.

Сьогодні зібралися вже учні двох районів. Я вдячний голові РДА Ю.Гугленку за ініціативу проведення вишколу учнів на території  Знам`янського району. В майбутньому можна організовувати  і більшу участь учасників з різних районів області. Ми повинні об’єднуватись, спілкуватись, виховувати дружбу і взаємодопомогу, що сьогодні  надзвичайно важливо. Разом ми сильніші. Є зацікавленість і дівчат у подібних зборах, - підкреслив С.А.Кузьменко.

  На згадку про військову підготовку кожен учасник зборів отримав від голови Знам`янської РДА Ю.О.Гугленка та голови Олександрійської РДА А.О.Коломійцева  фотоальбом у якому відтворено військове життя учасників військово-польових зборів та Грамоти за наполегливість і військовий вишкіл.

І.Мельник

 

Просмотров: 1111 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]