Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
05:07
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 8 » Рішення НСЖУ - вшанувати пам`ять А.І.Кохана
10:35
Рішення НСЖУ - вшанувати пам`ять А.І.Кохана

7 грудня відбулося засідання членів бюро ТО  НСЖУ м. Олександрія, на якому секретар територіальної організації ЕСЖУ Ірина Балашова  довела до відома, що поступила заява від Ю.Демковської  про її вступ до лав місцевої НСЖУ. До заяви додано біографію заявника. Члени бюро  проголосували «за».

Другим питанням  за рішенням  загальних зборів Олександрійської  ТО НСЖУ  було розглянуто за затверджено клопотання щодо найменування вул. Калініна вулицею Анатолія Кохана. Розглянувши пропозиції членів ОТО НСЖУ. Враховуючи значні досягнення А.І.Кохана – Почесного громадянина м. Олександрії, кандидата медичних наук, лауреата обласної краєзнавчої  премії  ім. В. Ястребова, члена НСЖУ, автора книг з історії міста, невтомного дослідника і лікаря, журналіста і громадського діяча, загальні збори вирішили: 

Клопотати перед Олександрійською  міською радою найменувати під час виконання норм та положень антитоталітарних  законів, вулицю Калініна вулицею Анатолія Кохана. Своє клопотання Олександрійська територіальна організація НСУЖУ  обґрунтовує необхідністю вшанувати пам'ять про видатного земляка, який проживав у будинку, що знаходиться на розі вул. Калініна та 50- років Жовтня. Присвоєння  нового імені вулиці враховує історичну  сутність місця проживання видатного земляка А.І.Кохана.

І.Мельник    

Просмотров: 934 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]