Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
11:59
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 14 » Ремонт дворових тротуарів та пішохідних доріжок
20:42
Ремонт дворових тротуарів та пішохідних доріжок

Після завершення ремонту основних вулиць міста, по яких відбувається інтенсивний рух автотранспорту, міська влада взялася за відбудову, ремонт та відновлення пішохідних доріжок та дворових тротуарів.

 Оновлення розпочалося з центральної площі міста, далі по вул. 50 років Жовтня,   Героїв Сталінграду, Садовій, пр. Леніна. Днями ремонтні роботи тротуарів по дворових територіях були виконані по вул. Калініна (буд. 67, 69, 75, 77) та 50 - років Жовтня.  

- Практично відновлено відрізок  асфальтного дворового покриття на відрізку від вул. 50-років Жовтня до перехрестя вул. Червоного Козацтва. Відновлення  покриття  коливається в  межах 30-75% від заасфальтованої дворової площі. Адже за всі роки, а це понад  40 років її експлуатації, не відбувалося ремонту  тротуарного покриття в дворах.  Звісно, що такий термін експлуатації привів у негодність  дворові пішохідні  прибудинкові території, - говорить головний інженер ПП «Будсервісальянс» Віталій Смоляр. – Причини різні: від просідання фундаментів будинків та каналізаційних люків, до проростання коренів дерев, що підняло асфальтне  покриття.
- У планах поточного року великий об’єм  таких робіт буде здійснено? 
- Перед цим відновили пішохідну доріжку  по вул. Першотравнева.  Днями відремонтували кілька дворових тротуарів по  пр. Леніна та вул. Героїв Сталінграду. Далі вул. Калініна та 50-років Жовтня. Працюємо щоденно з ранку і до заходу сонця, а це 6-8 машин асфальту  по 12 тонн  в кожній треба  виробити, щоб  він довго слугував людям.  Важко, але важче коли йдуть дощі і робота стоїть.
Список  великий понад  30 найменувань вулиць, де потрібно ремонтувати пішохідін доріжки та дворові території. Попереду, на черзі,  продовження  ремонту по дворах по пр. Леніна, Героїв Сталінграду, на Бамі. Великий об’єм робіт буде виконано по вул. 6- го Грудня, а це практично  весь квадрат забудови  південного мікрорайону (Тинди).  Влада серйозно взялася за ремонт дворових територій та пішохідних доріжок, і ми їх відремонтуємо. Олександрійці побачили, що робота ведеться планово, системно і в масштабах.

І.Мельник       

Просмотров: 1264 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]