Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
09:19
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июнь » 7 » Разом - ми сила, разом - ми Україна
07:20
Разом - ми сила, разом - ми Україна

Час плине невблаганно швидко. Ще вчора дитячий садок, сьогодні школа, а завтра – самостійне життя. Розпочалося довгоочікуване літо – пора канікул, пора активного, пізнавального, веселого та цікавого відпочинку.  У Косівській ЗОШ I-III  ступенів кожен учень має можливість весело та корисно проводити своє дозвілля в літньому денному оздоровчому таборі «Бригантина» абсолютно безкоштовно. Дитячі розваги, спортивні змагання, конкурси, вікторини, походи, екскурсії до послуг 120 вихованців денного табору. Держава, районна влада прикладають максимум зусиль, щоб  літінй відпочинок дітей був організований на високому рівні.

Людмила Руденко, директор школи,

говорить:

-Кожного року при нашій школі  у червні місяці діє оздоровчий літній табір відпочинку «Бригантина». У цьому році його кількість зросла до 120  учнів (з 147 учнів)  1-8  класів, котрі з 8.00 ранку і до 14.00 щоденно на протязі 16 днів будуть набиратися сил, цікаво проводити свій позашкільний час,  більше пізнаватимуть та більше будуть знайомитись з нашим краєм, його історією, цікавими місцевостями. Ось і сьогодні одна група відпочиваючих  поїхала на екскурсію до Олександрії, де відвідають атракціони та районну бібліотеку з екскурсією.  На черзі 25  учнів  відвідають в Олександрії регіональний конкурс «Міс-досконалість». Це стало можливим завдячуючи  депутату районної ради Любові Вікторівні Замковій та ТОВ «Колос», де працює соціально-відповідальний бізнес, який  вкладає кошти в дітей, в соціальну сферу на селі. Допомога повсякчасна і дуже вагома - це і  щорічний ремонт в школі: придбання фарби, допомога спеціалістами; забезпечення безкоштовним харчуванням дітей  під час навчально-виховного процесу, і зараз – під час літнього відпочинку, і – все це за рахунок ТОВ «Колос». Раціон харчування різноманітний, калорійний: м`ясні страви, овочі і фрукти, солодощі, печиво і випічка, соки, компоти до вподоби дітей. Табір укомплектований  спортінвентарем, дитячими іграшками. Ми організовуємо екскурсії і походи -  транспорт нам організовує товариство «Колос».  Всі наші  шкільні заходи завжди проводяться за постійної допомоги з боку сільгосптоваровиробників Косівки.  І ми їм за це дуже вдячні, бо такий підхід вселяє віру, дає упевненість, прививає  в учнів повагу до людей праці. Ось і  сьогодні старшокласники та випускники разом з батьками роблять ремонт у класних кімнтатах, віддячуючи усім, хто дав можливість отримати освіту та обрати собі самостійну стежину в подальшому житті.      

- ТОВ «Колос» має гарну  традицію, яка б могла стати повсюди. Розкажіть, Людмило Григорівно, про це більше детально.  

 

 

 

 

 

 

 

-Так, кілька років тому за ініціативи Л.Замкової  та дирекції «Колоса»  було  прийнято рішення про відзначення щорічно випускників школи винагородами. Матеріальна допомога – підйомні в розмірі 500 грн вручаються кожному випускнику нашої школи. І це вже стало доброю традицією. Оплата за користування Інтернетом, встановлення навесні дитячої площадки в дитсадку,  днями для 20 дітей вул. Миру, за проханням батьків, знову ж таки Л.В.Замкова спільно з дирекцією віднайшла можливість встановити черговий (другий по рахунку) чудовий дитячий ігровий майданчик.

 Л.В.Замкова в бесіді  була лаконічна:

- Кожна дитина  має безспірне право на мирне небо над головою, любов, опіку, захист, ласку рідних і  оточуючих людей. Міжнародний день захисту дітей – це день нагадування усьому суспільству. Перебуваючи на будь-якому соціальному рівні ми повинні захищати права малечі, робити її щасливою, давати можливість навчатися і розвиватися, займатися улюбленою справою. Виховання в гармонії, мирі,  добрі та злагоді зробить у майбутньому з діток турботливих батьків та сформує справжніх громадян нашої неньки-України.

Іван Мельник

Просмотров: 521 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]