Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
16:55
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 30 » Протистояння: В.Шаран - І.Жабченко
15:42
Протистояння: В.Шаран - І.Жабченко

Завтра, 31-го січня, на газоні зі штучним покриттям  ФК «Олександрія»  проведе третю контрольну зустріч з одним із лідерів 24-го чемпіонату з футболу серед команд першої ліги –  нашим суперником буде «Гірник-Спорт» з Комсомольська (Полтавська обл.). Команда досить вдало стартувала в першій лізі, зайнявши достойне місце серед  трійки  лідерів, маючи в активі після 17 поєдинків – 33 очка («Олександрія» - 16 матчів – 39 очок, «Сталь»(Д) - 17/36 ), що говорить про серйозність намірів команди.  

Головний тренер «Гірник-Спорт» І..Жабченко сповідує відповідну філософію футболу:   

-Стараємось грати в агресивний футбол, пресингувати суперника і не давати командам спокійно розпоряджатися м'ячем. Зрозуміло, що в нас не все виходить. Але гравці виконують наші вимоги і роблять все, щоб ми вигравали.

- На запитання виходу до ПЛ, – прозвучала така відповідь:

- Щоб вийти в еліту, нам спочатку потрібно набратися досвіду, як боєздатного колективу. Візьмемо донецький "Олімпік". Клуб робив усе поетапно: спочатку "поварилися" у другій лізі, а потім - у першій. Паралельно розвивали інфраструктуру: перебудували стадіон, обладнали базу, покращили тренувальні поля, організували дитячу спортшколу. Клуб зміцнів і зрозумів, що готовий до ПЛ. Так і нам потрібно робити, а поки нам ще зарано до "вишки". - Але якщо за підсумками сезону вийдемо до еліти (очевидно, для цього треба буде виграти першу лігу., - "ГПУ"), то сподіватимемося, що спонсори нам підуть назустріч. Протягом 20 років існування клуб їх жодного разу не розчарував, і в цьому велика заслуга його президента Петра Каплуна. Гадаю, що і власник компанії "Феррекспо" Костянтин Жеваго, і голова правління Полтавського гірничо-збагачувального комбінату Віктор Лотоус не відмовляться привезти до міста Прем'єр-Лігу,- наголосив І.Жабченко.

Серйозність і відповідальність за завтрашній матч ставить перед собою і керманич олександрійців В.Шаран, для якого ця гра буде першим екзаменом з сильним суперником  - покаже стан підготовки гравців( новачків у тому числі) після першого двотижневого збору.   

Запрошуємо олександрійців відвідати цей матч, адже в ньому зустрічаються лідери чемпіонату першої ліги. Не пожалкуєте – це буде видовищний і цікавий поєдинок.  Зустріч розпочнеться о14.00.

І.Мельник

Просмотров: 967 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]