Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
22:46
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июнь » 5 » Призвання журналіста – служити людям
23:29
Призвання журналіста – служити людям

5 червня в КОДА  відбулися урочиста зустріч голови облдержадміністрації С.А.Кузьменка та голови облради О.І.Чорноіваненка з представниками ЗМІ області з нагоди  їх професійного свята – Дня журналіста, що відзначається щорічно 6 червня.

 Виступаючи перед передовою частиною суспільства - журналістами, очільник Кіровоградщини наголосив: 

- Висловлюю велику подяку за вашу важливу роботу, адже у ваших статтях і репортажах постійно висвітлюються ті, чи інші проблеми, що потребують невідкладного вирішення. Це є саме тим дороговказом, на який у своїй діяльності орієнтується влада. Особливо це важливо в умовах, коли фактично йде війна, і кожне ваше слово, кожне ваше зауваження має важливе значення. Ми є партнерами і робимо спільну справу – заради того, аби в країні панували демократія і європейські цінності. Хочу побажати, щоб у нашій державі нарешті запанував мир, і ви мали б змогу у повній мірі реалізувати свій професійний потенціал. Зичу всім журналістам степової Кіровоградщини міцного довголіття та творчої наснаги. 

 Від імені обласної влади  С.І.Кузьменко разом і з головою обласної ради О.І.Чорноіваненком вручив найвищу обласну нагороду – «Степового орла» кращим журналістам області.  «Степовий  орел»  у номінації  «Журналістика» дістався кореспонденту газети «Україна-Центр» О. Степановій.  У «Тележурналістиці» - О.Швець, директор творчого об’єднання телевізійного ток-шоу «Ми» Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії, у номінації «Фотожурналістика» - О.Карпенко – фотокореспондент газети «Україна-Центр». Відповідальний секретар обласної спілки НСЖУ П.Мельник  вручив членські квитки спілчан кільком журналістам з обласного центру.  

  Серед нагороджених – відмічених обласною владою є і представники Олександрі та  району. Грамотою обласної державної адміністрації відзначено районну газету «Сільський вісник» (редактор І.Балашова), міськрайонний суспільно-політичний тижневик «Олександрійський тиждень» (редактор С.Кривунь), кореспонденту цього видання С.Гавриленку, кореспонденту комунальної установи  «Редакція газети «Вільне слово» І.Мельнику та тележурналісту ТРК «КТМ» Є.Ніколаєвій вручені Подяки за сумлінну працю, спрямовану на розвиток обласного інформаційного простору, професійне і толерантне висвітлення важливих проблем сьогодення, підготовку актуальних матеріалів про здобутки Кіровоградщини та з нагоди Дня журналіста.

 І.Мельник     

Просмотров: 1057 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]