Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
23:47
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Август » 24 » Присвячується до Дня незалежності
17:58
Присвячується до Дня незалежності

Сьогодні, 24 серпня о 10.00  в парку ім.Т. Шевченка відбулися спортивні змагання з волейболу організовані громадською організацією «Олександрійською  районною спілкою ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів) та за сприяння народного депутата Сергія Кузьменка.

У змаганнях прийняло участь  4 команди: смт Нова Прага, с.Олександрівка,  волейболисти елеватора «УкрАгроКом» та  команда з Перемозького мікрорайону «Розвага».

На початку змагань виступив афганець,  виконавчий директор елеватора Олександр Йоник:

Сьогоднішнє свято - День незалежності відбувається при особливих  умовах, що відбуваються на Сході нашої України, коли тремтить все тіло, коли промовляєш  ці слова. Нехай у нашій країні все буде добре, нехай лише у спорті буде боротьба.
Голова районної спілки афганців Валентин Кондрескул у свою чергу також наголосив про те, що скоріше б закінчилися військові дії, щоб усі повернулися до мирного життя, щоб спортивні змагання були, як на Сході так і на Заході нашої країни. Щоб  у мирі і злагоді була наша держава.
Від імені організації вручив командам дипломи за участь у змаганнях.
У цікавій, безкомпромісній боротьбі, спортивному азарті проходили змагання. Перше місце  виборола команда з Нової Праги,  яка здобула дві важкі перемоги над   командою волейболістів з  елеватора «УкрАгроКом»  та над «Розвагою». У фіналі вони зустрілись з командою с.Олександрівка,і здобули в третій партії перемогу. Фаворитами ж змагань, безумовно, що були  аграрії - елеваторці та команда з Олександрівки. Та спортивна майстерність цього разу усміхнулась волейболістам з м-ну Перемога - вони другі, а третє місце посіли – олександрівці.
Справді, такими заходами ми утверджуємо, що в нашому повсякденному житті,і при нинішніх умовах, повинно бути місце і для спорту та відпочинку.
 

Іван Мельник    

    

Просмотров: 498 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 артур  
0
можно пожалуйста все фото на электоронный адрес

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]