Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
01:08
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Январь » 4 » Подія №5. Врятувати Березівку для майбутніх поколінь
21:19
Подія №5. Врятувати Березівку для майбутніх поколінь

За 40 років, що минули після останнього очищення річки Березівка, що протікає центральною частиною Олександрії, її русло перетворилася на стічний рівчак. Завдяки небайдужим олександрійцям, владі області, міста, депутатам міської ради вдалося залучити кошти з обласного екологічного фонду на очистку р.Березівка.

- Виконано перший етап робіт – розчищено та поглиблено русло, облаштовуються береги річки – збудовано захисні габіонні конструкції з каменю та металові решітки з пологим спуском до води, - прокоментував один із ініціаторів та куратор робіт по очищенню русла Березівки, депутат міської ради А.О.Коломійцев.   

-  У подальшій перспективі за кілька років планується здійснити комплекс очистки всього русла річки від її першоджерел у районі 8-го мікрорайону до «Муравейника». Завершальним етапом стане благоустрій берегу річки в центральній частині міста, що передбачає озеленення та облаштування зони відпочинку, - відмітив міський голова С.К.Цапюк.

Городяни вірять, що 2016 рік став роком початку повного відновлення Березівки, що стане улюбленим місцем для відпочинку та риболовлі городян на наступні десятиліття.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

І.Мельник     

 

Просмотров: 1130 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]