Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
10:26
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июль » 27 » Починає і виграє сильніший
00:06
Починає і виграє сильніший

  Безперечно, що перша перемога надихає на наступні. Матч 2-го туру  «Ліга-Парі-Матч», в якому  олександрійці приймали запорізький «Металург», приніс жадану і напрацьовану перемогу «Олександрії». Обидві команди підійшли до цього матчу в єдиному прагненні – пе-ре-ма-га-ти! Для нашого гостя – це був шанс реабілітувати себе після розгромної поразки від «Зорі», а олександрійцям утвердитися – здобути першу перемогу в домашньому матчі. Щоб віідйти від шоку -наш суперник замість досвідченого Старцева, щоб його вивести з шоку, - виставив молодого, але перспективного кіпера Шеремету. Звісно, що швидкий гол – незупинне бажання його забити, увінчалось успіхом. Вже на 4-й хв. атака наших земляків, коли Сухоцький з глибини захисту помітив попереду Пономаря і виклав йому на хід  класну передачу. Наш нападник  в свою чергу зіграв попереду дуже майстерно, коли на одній нозі обіграв захисника і сходу «пробив» молодого голкіпера  запорожців - 1:0. І подальшому олександрійці старалися розвинути успіх, але щось почало не виходити в центрі поля, гра перейшла до сумбурності, наступні 10 хв. йшла гра в центрі поля без загострень. Забити могли на 25-й хв. поєдинку, коли Грицук «витягнув» на себе трьох захисників і п’яткою віддав пас на Пономаря, котрий повинен був бути в зоні обстрілу воріт суперника, але останній не встиг на передачу.  44-та хвилина повинна була принести другий м’яч у ворота «Металурга», коли  Басов влучив у поперечину. На 45+2 хв. Голенков, котрий у цьому матчі грав вільного гравця - закривав  майже всі позиції, з яких організовувалися атаки  та була надійність наших захисних позицій, міг забивати.

  І другий тайм був під контролем олександрійців, бо вже на 57-й хв. Чорній потужним ударом низом у правий кут воріт Шеремети здалось влучив, але кіпер в останню мить врятував  ворота, накривши м’яч.  А що гості? Гості відповіли гострим контр випадом на 60-й хв., коли  м’яч пролетів поряд зі стійкою, і хоча  Новак контролював цей удар, все ж такі моменти неприємні. Бо вже через 2 хв. гості ще раз перевірили надійність Новака.  Після отримання мікротравми Грицуком на 68-й хв. його змінює Полярус, завдання якого стояло- нав’язати  попереду боротьбу. Команда могла забивати, але не все виходить з останнім ударом. Одне стало зрозумілим, що  майстерності та бажання грати на перемогу було більше в господарів, котрі організували «свою» гру, не дали гостям створити  бодай один гольовий момент. Уміння зірвати  атаки – це стержень, без якого не буде успіху в подальшому. Сьогодні  цей стержень надійно спрацював у нашого захисту.

Прес- конференція

А.Чанцев, гол. тр. «Металурга»:

-   Хотіли звернути  увагу на контроль м’яча. Ми знали, що «Олександрія» бойова команда, тому і гра з нашого боку була провалена. Збори провели успішно, але проблем від цього не поменшало.  Нестабільність  гри, відсутність досвіду, програли в єдиноборстві, але  фізично  витримали натиск суперника. Хочемо підсилитись. В перерві була чоловіча розмова з гравцями. Умови в клубі прекрасні  як для  футболістів так і для уболівальників. Я добре знаю вашу базу.

В.Шаран, гол. тр. «Олександрії»:

- Вітаю з першою перемогою перш за все нашого президента С.А.Кузьменка, уболівальників та гравців, котрі так наполегливо грали, приносячи задоволення від гри. Перший тайм відіграли  вище своїх воріт, коли всі були націлені на ворота суперника, який нічого не міг протиставити  нашому натиску. Забий  другий гол… Організовано зіграли в обороні, не дивлячись на молодість суперника, ми старші за віком, але  у нас відсутній сьогодні  досвід матчів такого рівня. А щодо підготовки до матчу, то ми дуже ретельно готуємося до кожного свого наступного суперника.  Ми знали, що буде дуже багато коротких і середніх пасів. Другий тайм дещо підсіли, але захисники впорались зі своєю роботою.  Ця перемога надзвичайно важлива в психологічному плані. Попереду  2 вихідних і  підготовка до матчу проти «Металіста», що відбудеться 2-го серпня в Харкові.

Залишаючи трибуни «Ніки»  усі 4200 глядачів були в піднесеному настрої, адже перемоги завжди приносять радість і задоволення. Так тримати!

Президент ФК «Олександрія» С.А.Кузьменко, вже після матчу, дуже влучно  відмітив головне з приводу першої перемоги: «Нехай сьогоднішня перемога надихає гравців і палку уболівальницьку  аудиторію на наступні перемоги, котрі необхідні для утвердження сили, гарту, спортивного азарту, що єднає українців у досягненні бажаного».                      

Суддя в полі: І.Пасхал (Херсон)

Гол: Пономар, 4.

ФК "Олександрія": Новак, Чеботаєв, Басов, Шендрик, Сухоцький, Банада, Запорожан.  Голенков (Старенький, 88), Грицук (Полярус, 68), Чорній, Пономар (Коломоєць, 84).

"Металург": Шеремета, Попов (Клименчук, 83), Помазан, Лисицький, Каплієнко,  Кулінич, Гвілія, Татарков, Корнєв (Ігнатенко, 72), Юсов, Жураховський (Платон, 87).

Поредження: Грицук, 58, Банада. 66, Полярус, 81, Басов, 90+4, - Корнєв, 13, Попов, 47, Помазан, 49, Клименчук, 89, Каплієнко, 90+2.

І.Мельник

Просмотров: 1463 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]