Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
08:04
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 29 » Перших 7 голів РДА Кіровоградщини звільнено
02:27
Перших 7 голів РДА Кіровоградщини звільнено

За розпорядженням ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ  Петра Порошенка від 23- го грудня  2014 – го року звільнено з посад голів районних адміністрацій Кіровоградської області  7- ох  її очільників ( з 16-ти призначених О.Турчиновим 17 квітня поточного року з 21-го голови РДА, - сайт "Істина від Олександрії", квітень 2014). Нічим  особливим  ці керівники не  відзначились на своїх керівних посадах. Хіба, що гучними заявами  про боротьбу з представниками колишньої  влади.  А судячи з наслідків роботи  голови Світловодської РДА,  то  ці "представники нової влади"  більше займалися  виборами, а ніж розвитком підпорядкованих їм територій.  Слід додати, що  на протязі  4-х місяців проводилася перша серія "люстрації" . У список "Недовіри" за результатами першого етапу люстрації потрапили  і вже колишні очільники РДА.    

Першим у списку на офіційному сайті представництва Президента України, хто позбувся крісла голови РДА став Я.Кіров – голова Вільшанської районної державної адміністрації Кіровоградської області.

  Далі  Президент звільнив Р.Степуру з посади голови Світловодської районної державної адміністрації Кіровоградської області.  Прикметно, що саме 23- го грудня на черговій, 31-й, сесії Світловодської райради 17 обранців із 18-ти присутніх висловили недовіру голові місцевої РДА Руслану Степурі.Виступаючі з даного питання депутати, серед яких і колишній голова РДА А.Мірошник, закидали нинішньому очільнику району «сповзання» соціально-економічних показників району з 8-го місця по області (у квітні – час його призначення) на 21-ше, а також – фактичний зрив опалювального сезону у сільських школах: з потрібних для цього понад двох сотень тон вугілля, завезено лиш 40. Висловлена двома третинами складу райради недовіра, згідно чинного законодавства, зобов’язує Президента України змінити очільника району. Однак дещо "спізнилися" недовірники, бо ще 13- го листопада ВО "Свобода"  відізвала  своїх представників з усіх органах влади, щоби не ділити відповідальність за соціально-економічний стан в країні. О. Тараненко, який претендував на пост глави Олександрійської  РДА відкликав свою заяву. 

Щодо наступних двох очільників РДА І.Ткаченка та С.Шпирки прес-служба ВО "Свобода" оприлюднила  відповідне звернення:

"В Кіровоградській обласній організації ВО «Свобода» виявилися дві подібні особи, що відмовилися скласти повноваження: голова Голованівської РДА Ігор Ткаченко та голова Олександрівської РДА Сергій Шпирка. Відповідцо до рішення політради ВО «Свобода» їх було позбавлено членства в партії, через що ми просимо надалі не пов’язувати їх прізвища з діяльністю нашої політичної сили. Ми вважаємо неприпустим повторення тих ганебних явищ періоду правління режиму Януковича, що отримали в народі назву «тушка Табалов». Тож, аби дистанціюватися від зазначених осіб та наслідків їх так званої «ефективної» діяльності, 27 листопада 2014 року о 9.00 Кіровоградська обласна організація ВО «Свобода» проводить пікетування Олександрівської районної державної адміністрації, яку очолює один з політичних зрадників — Сергій Шпирка».

  С. Шпирку звільнено  з посади голови Олександрівської районної державної адміністрації Кіровоградської області. (Досьє: 17 квітня О.Турчинов призначив С.Шпирку головою Олександрівської районної державної адміністрації Кіровоградської області. До призначення господар магазину "Килимові покриття" та голова районної організації ВО "Свобода").

Про звільнення І.Ткаченка з посади голови Голованівської районної державної адміністрації Кіровоградської області. (Досьє: цей керівник запам’ятався скандалом про самовільне-свавільне звільнення з посади начальника райвно).

 Р.Тучкова з посади голови Маловисківської районної державної адміністрації Кіровоградської області  (Досьє: очільник районного осередку ВО «Свобода». «КП» писала про цього 26-річного мажора – кандидата на пост голови РДА, який, за розповідями селян, юні роки провів у міліції. А сам попри те, що не має ані досвіду роботи на державній службі, ані відповідної освіти збирається підкорювати ще й міністерства.

Звільнити Л. Житню з посади голови Компаніївської районної державної адміністрації Кіровоградської області. (Досьє: до  призначення голова РО  ВО "Батьківщина").

Про звільнення О.Ромащенка з посади голови Долинської районної державної адміністрації Кіровоградської області.(Досьє: голова обласної  "Свободи", чистий політик. відчитуютись за свою роботу наголосив, що зробив велику роботу по виборчих компаніях цього року).

І.Мельник

Просмотров: 1029 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]