Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
19:55
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Январь » 23 » Перший спаринг-матч програли
15:18
Перший спаринг-матч програли

ФК "Олександрія" - ЦСКА (Софія, Болгарія) - 2:4 (2:3)

21.01.16р.   Gold City, Alanya, +12С, поле - 4. 

ФК "Олександрія":

1-й тайм: Новак(Леванідов, 30, Рудик,60), Чеботаєв, Чорній, Шендрік, к/к, Банада, Леонов, Мілько, Козак, Таргамадзе (Полярус,28), Куліш, Імереков.

2-й тайм: Басов,Шендрік (Бичков), Мікіцей, Чорній(Мягков), Запорожан, к/к, Таргамадзе, Козак, Есеола,Мілько, Пономар.

Вилучення: Імереков (Басов - з правом заміни).

Голи:   Леонов, 26, Банада, 42, -  Цветанов,10, ?, Хазуров, 25, Йорданов,90.

21 січня ФК "Олександрія" провів свій перший спаринг-матч на навчально - тренувальному зборі  в Туреччині. Це була перша гра футболістів в цьому році  на зеленому газоні.

Гра в дебюті  для нашої команди не сильно складалась, натомість, болгари вже на 10-й хв. відкрили рахунок. Згодом, через 5 хвилин, їм вдалось подвоїти перевагу. Наступною  ж атакою була вже атака олександрійців, яка завершилась взяттям воріт суперника. Д.Леонов  замкнув простріл  з флангу і скоротив розрив у рахунку. Намагаючись встановити рівновагу, олександрійці пішли вперед і потрапили на контратаку суперників. Нападник "ЦСКА" виходячи віч-на-віч  з Новаком упав в боротьбі з М.Імерековим. Арбітр матчу показав червону картку Імерекову, але за домовленістю олександрійці виконали заміну. На поле вийшов С.Басов. Проте, головним покаранням виявися третій гол у наші ворота. Вже під завісу першої  половини Є.Банада після помилки голкіпера вдруге відзначився у ворота болгарської командиі. Перший тайм завершився мінімальною перевагою "ЦСКА".

 У другому таймі ініціативою володіли наші земляки. Моменти мали Есеола, Басов, Мілько. Двічі з вигідної позиції не влучив  Пономар. Вже під кінець поєдинку олександрійці знову наразились на контратаку і один з небагатьох моментів "ЦСКА" завершився взяттям наших воріт - 2:4.

ІАЦ ФК "Олександрія"

Просмотров: 1181 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]