Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
09:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Март » 9 » Перший березневий домашній спаринг
19:38
Перший березневий домашній спаринг

9 березня ПФК «Олександрія» в рамках підготовки до весняної частини Чемпіонату  з футболу серед команд  першої ліги, на КСК «Олімп» приймав друголігівський  «Гірник-Спорт» (Комсомольськ). Близько 150 глядачів  приїхали на м-н Перемогу, щоб  побачити команду.

У першому таймі В.Первак виставив слідуючих гравців: Зарубін, Шендрік , Імереков,  Сухоцький, Голенков, Чорній, Запорожан, Кіча, Старенький, Грицук, Іващенко.

Гра в першій частині гри запам`яталася багатьма гострими моментами, що виникали біля воріт гостей. На вістрі атак були задіяні Іващенко, Старенький, Кіча, Чорній, Грицук.  Втратив  реальну можливість відкрити рахунок Іващенко, коли виходив віч-на-віч з голкіпером суперника та не зміг обіграти останнього. Чорній мав нагоду також відзначитися, коли підключився до атаки, але  схибив з ударом в останній момент - пробив мимо воріт. Гостро  контратакували і  комсомольчани. Підопічні І.Жабченка активно рухалися по полю, грали від оборони, але гострі кинджальні випади завдавали багато клопоту Зарубіну.  У першому таймі тричі могли відзначитися наші гравці, а гості мали реальну можливість також забити.  Свисток арбітра в полі зафіксував бойову  нульову нічию. 

У другому таймі  на поле вийшли нові виконавці, серед них  молодь - надія:  Леванідов,  Сидоренко, Гаркуша, Басов, Бичков, Микицей, Банада , Полярус,  Озарків,  Грицук,  Локтіонов, Коломоєць.

Другу половину матчу наші земляки почали з атак. Лише Полярус повинен був двічі відзначитися, коли з вигідної позиції двічі пробивав у правий верхній кут голкіпера гостей. 

В обох випадках м’яч звалювався з ноги – летів мимо цілі. Міг забити гол і Локтіонов, але нападнику бракує точності  у пробиванні. Тільки закінчилася серія атак  олександрійців, як гості перевели дух і «взялися за ворота Леванідова». Все частіше нашому кіперу доводилося виправляти хиби захисту. Та на 71-й хв. добре організована атака гостей завершується взяттям воріт професіоналів.  А через кілька хвилин Леванідову знову довелося  виймати шкіряного зі своїх воріт.  Груба помилка при прийомі м’яча- випустив з рук поперед себе, але гравець команди суперника був першим на добиванні - вправно скористався помилкою – 2:0.

Звісно, що результат матчу ні про що не говорить. Треба віддати належне команді «Гірник-Спорт», яка показала командно-комбінаційну та атакуючу гру на результат. Справді, це був досить серйозний  спаринг, де тренери були не статистами забитих м`ячів, а бачили гру своїх підопічних в цікавій, безкомпромісній грі.    

Попереду 12 березня о 13. 00 (місце гри ще не визначено) матч з командою  «П`ятихатська» (Петрівський район), 14 березня до нас  у гості приїде дніпродзержинська «Сталь» .

Пильно за грою спостерігав президент ПФК «Олександрія» Сергій Кузьменко. Головний тренер В.Шаран перебуває на лікарняному.

Іван Мельник
Просмотров: 505 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]